Alleen op de wereld
%
86

Alleen op de wereld

Kijk Alleen op de wereld

Moeite met waar je nou Alleen op de wereld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Remi (played by Julian Ras) is a foundling, but apart from that he's just a normal boy, who lives an ordinary life together with Betty Barbarin, the mother who found him. Untill his eleventh birthday, when a big truck stops at their door and Betty's husband returns home after many years. Jerome thinks it's too much, two men under one roof. He takes Remi with him in his truck and abondons him at a gasstation.There Remi is found for the second time in his life. He travels with Vitalis and his animals in their old van. This is the beginning of an adventurous journey in which Remi makes and loses friends and through all the ups and downs finally finds his happiness.

Regisseur en acteurs

 • Margien Rogaar portrait

  Margien Rogaar

  Director

 • Steven Wouterlood portrait

  Steven Wouterlood

  Director

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Diny Discroll

 • Ricky Koole portait

  Ricky Koole

  Fanny

 • Julian Ras portrait

  Julian Ras

  Remi

 • Frederik Brom portait

  Frederik Brom

  James

 • Juda Goslinga portrait

  Juda Goslinga

  Jerome Barbarin

 • Bert Luppes portait

  Bert Luppes

  Vitalis

 • Carola Arons portrait

  Carola Arons

  Betty Barbarin

Alleen op de wereld

Zin om Alleen op de wereld lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alleen op de wereld te bekijken voor je op een rijtje.

Alleen op de wereld downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alleen op de wereld downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alleen op de wereld. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alleen op de wereld er ook in SD heel goed uit.

Alleen op de wereld streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alleen op de wereld net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alleen op de wereld hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alleen op de wereld helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alleen op de wereld torrent

Denk je dat je om Alleen op de wereld te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alleen op de wereld trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alleen op de wereld de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.