Alleen op de wereld
%
86

Alleen op de wereld

Kijk Alleen op de wereld

Moeite met waar je nou Alleen op de wereld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Remi (played by Julian Ras) is a foundling, but apart from that he's just a normal boy, who lives an ordinary life together with Betty Barbarin, the mother who found him. Untill his eleventh birthday, when a big truck stops at their door and Betty's husband returns home after many years. Jerome thinks it's too much, two men under one roof. He takes Remi with him in his truck and abondons him at a gasstation.There Remi is found for the second time in his life. He travels with Vitalis and his animals in their old van. This is the beginning of an adventurous journey in which Remi makes and loses friends and through all the ups and downs finally finds his happiness.

Regisseur en acteurs

 • Margien Rogaar portait

  Margien Rogaar

  Director

 • Steven Wouterlood portait

  Steven Wouterlood

  Director

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Diny Discroll

 • Ricky Koole portait

  Ricky Koole

  Fanny

 • Julian Ras portait

  Julian Ras

  Remi

 • Frederik Brom portait

  Frederik Brom

  James

 • Juda Goslinga portait

  Juda Goslinga

  Jerome Barbarin

 • Bert Luppes portait

  Bert Luppes

  Vitalis

 • Carola Arons portait

  Carola Arons

  Betty Barbarin

Alleen op de wereld

Wil je Alleen op de wereld kijken? De movie van Margien Rogaar uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alleen op de wereld op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alleen op de wereld met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alleen op de wereld downloaden

Het downloaden van Alleen op de wereld is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alleen op de wereld ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alleen op de wereld streamen

Het streamen van Alleen op de wereld heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alleen op de wereld online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alleen op de wereld kijkt. Ideaal!

Alleen op de wereld torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alleen op de wereld. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alleen op de wereld trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alleen op de wereld voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.