Alléluia
%
62

Alléluia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alléluia

Moeite met waar je nou Alléluia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alléluia

Samenvatting

Alleenstaande moeder Gloria gaat weer op het vrijers pad, aanvankelijk met enige schroom, totdat ze de charmante Michel ontmoet. Ze voelt zich onmiddellijk tot hem aangetrokken, en weigert onder ogen te zien wat al snel duidelijk wordt: Michel is een oplichter, die eenzame oudere vrouwen zoals zijzelf verleidt en berooft. Gloria gaat hem zelfs bijstaan in zijn werk om nietsvermoedende eenzame harten te veroveren. De twee blijken een perfect team te zijn tot Gloria's jaloezie steeds meer in de weg begint te staan.

Regisseur en acteurs

 • Fabrice Du Welz portrait

  Fabrice Du Welz

  Director

 • Laurent Lucas portait

  Laurent Lucas

  Michel

 • Lola Dueñas portait

  Lola Dueñas

  Gloria

 • Héléna Noguerra portait

  Héléna Noguerra

  Solange

 • Stéphane Bissot portait

  Stéphane Bissot

  Madeleine

 • Édith Le Merdy portait

  Édith Le Merdy

  Marguerite

 • Anne-Marie Loop portait

  Anne-Marie Loop

  Gabriella

 • David Murgia portait

  David Murgia

  Père Luis

 • Renaud Rutten portait

  Renaud Rutten

  Le réceptionniste

 • Philippe Résimont portait

  Philippe Résimont

  Fritkot man

 • Pili Groyne portait

  Pili Groyne

  Eve

 • Sorenza Mollica portrait

  Sorenza Mollica

  Monique

Trailers

Alléluia

Wil je Alléluia kijken? De movie van Fabrice Du Welz uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alléluia op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alléluia met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alléluia downloaden

Het downloaden van Alléluia is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alléluia ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alléluia streamen

Het streamen van Alléluia heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alléluia online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alléluia kijkt. Ideaal!

Alléluia torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alléluia. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alléluia trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alléluia voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.