Alleluia
%
62

Alleluia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alleluia

Moeite met waar je nou Alleluia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alleluia

Samenvatting

Gemanipuleerd door haar verliefde en jaloerse man, gaat Gloria er met haar dochter vandoor. Ze wil een nieuw leven beginnen, ver van alle mannen en de wereld. Haar vriendin Madeleine kan Gloria ervan overtuigen om via een datingsite met Michel kennis te maken. Bij de eerste ontmoeting is het al meteen raak. Michel, een kleine oplichter van de goedkope soort, is helemaal van de wijs door haar en Gloria wordt smoorverliefd op hem. Michel is bang en gaat ervandoor, maar Gloria is tot alles bereid om hun liefde te redden. Ze laat haar dochter achter en geeft zich uit voor de zus van Michel zodat hij kan doorgaan met zijn zwendelpraktijken. Maar de jaloezie begint aan Gloria te vreten...

Regisseur en acteurs

 • Fabrice Du Welz portrait

  Fabrice Du Welz

  Director

 • Laurent Lucas portait

  Laurent Lucas

  Michel

 • Lola Dueñas portait

  Lola Dueñas

  Gloria

 • Héléna Noguerra portait

  Héléna Noguerra

  Solange

 • Stéphane Bissot portait

  Stéphane Bissot

  Madeleine

 • Édith Le Merdy portait

  Édith Le Merdy

  Marguerite

 • Anne-Marie Loop portait

  Anne-Marie Loop

  Gabriella

 • David Murgia portait

  David Murgia

  Père Luis

 • Renaud Rutten portait

  Renaud Rutten

  Le réceptionniste

 • Philippe Résimont portait

  Philippe Résimont

  Fritkot man

 • Pili Groyne portait

  Pili Groyne

  Eve

 • Sorenza Mollica portrait

  Sorenza Mollica

  Monique

Trailers

Alleluia

Zin om Alleluia lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alleluia te bekijken voor je op een rijtje.

Alleluia downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alleluia downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alleluia. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alleluia er ook in SD heel goed uit.

Alleluia streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alleluia net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alleluia hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alleluia helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alleluia torrent

Denk je dat je om Alleluia te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alleluia trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alleluia de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.