Alleluia
%
62

Alleluia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alleluia

Moeite met waar je nou Alleluia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alleluia

Samenvatting

Gemanipuleerd door haar verliefde en jaloerse man, gaat Gloria er met haar dochter vandoor. Ze wil een nieuw leven beginnen, ver van alle mannen en de wereld. Haar vriendin Madeleine kan Gloria ervan overtuigen om via een datingsite met Michel kennis te maken. Bij de eerste ontmoeting is het al meteen raak. Michel, een kleine oplichter van de goedkope soort, is helemaal van de wijs door haar en Gloria wordt smoorverliefd op hem. Michel is bang en gaat ervandoor, maar Gloria is tot alles bereid om hun liefde te redden. Ze laat haar dochter achter en geeft zich uit voor de zus van Michel zodat hij kan doorgaan met zijn zwendelpraktijken. Maar de jaloezie begint aan Gloria te vreten...

Regisseur en acteurs

 • Fabrice Du Welz portrait

  Fabrice Du Welz

  Director

 • Laurent Lucas portait

  Laurent Lucas

  Michel

 • Lola Dueñas portait

  Lola Dueñas

  Gloria

 • Héléna Noguerra portait

  Héléna Noguerra

  Solange

 • Stéphane Bissot portait

  Stéphane Bissot

  Madeleine

 • Édith Le Merdy portait

  Édith Le Merdy

  Marguerite

 • Anne-Marie Loop portait

  Anne-Marie Loop

  Gabriella

 • David Murgia portait

  David Murgia

  Père Luis

 • Renaud Rutten portait

  Renaud Rutten

  Le réceptionniste

 • Philippe Résimont portait

  Philippe Résimont

  Fritkot man

 • Pili Groyne portait

  Pili Groyne

  Eve

 • Sorenza Mollica portrait

  Sorenza Mollica

  Monique

Trailers

Alleluia

Veel gehoord over Alleluia en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alleluia heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alleluia streamen

Wil je Alleluia, de movie met Laurent Lucas, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alleluia zelfs gratis kijken.

Alleluia downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alleluia ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alleluia er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alleluia torrent

Op zoek naar een torrent van Alleluia? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alleluia te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alleluia trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alleluia. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.