Allende en su laberinto
%
60

Allende en su laberinto

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Allende en su laberinto

Moeite met waar je nou Allende en su laberinto moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Allende en su laberinto

Samenvatting

In deze film draait het om de laatste zeven uur in het leven van de Chileense president Salvador Allende die tijdens een coup op 11 september 1973 om het leven kwam.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Littín portait

  Miguel Littín

  Director

 • Daniel Muñoz portait

  Daniel Muñoz

  Salvador Allende

Trailers

Allende en su laberinto

Zin om Allende en su laberinto lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Allende en su laberinto te bekijken voor je op een rijtje.

Allende en su laberinto downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Allende en su laberinto downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Allende en su laberinto. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Allende en su laberinto er ook in SD heel goed uit.

Allende en su laberinto streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Allende en su laberinto net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Allende en su laberinto hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Allende en su laberinto helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Allende en su laberinto torrent

Denk je dat je om Allende en su laberinto te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Allende en su laberinto trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Allende en su laberinto de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.