Alles is liefde
%
70

Alles is liefde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alles is liefde

Moeite met waar je nou Alles is liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles is liefde

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Alles is liefde draait?

Samenvatting

Klaasje is gescheiden van Dennis nadat hij haar heeft bedrogen met de juf van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar in huis neemt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema's door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen als kraandrijver, durft hij het haar dan ook niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar die twijfelt. Victors zus Kiki droomt dan weer van haar prins op het witte paard. En tegelijkertijd droomt iemand van haar...

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Kiki Jollema

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Ted Coelman

 • Annemieke Bakker portrait

  Annemieke Bakker

  Saskia

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Simone Coelman

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Victor Jollema

 • Marc-Marie Huijbregts portait

  Marc-Marie Huijbregts

  Rudolf van Hoogstraten Bosch

 • Ton Kas portait

  Ton Kas

  Dekker

 • Bas Keijzer portait

  Bas Keijzer

  Rens

 • Wendy van Dijk portait

  Wendy van Dijk

  Klaasje van Ophorst

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Sarah

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Prins Valentijn

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Kees Tromp

 • Valerio Zeno portrait

  Valerio Zeno

  Daniël

 • Java Siegertsz portrait

  Java Siegertsz

  Fenna

Trailers

Alles is liefde

Benieuwd naar Alles is liefde? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Alles is liefde draait.

Alles is liefde in de bioscoop

Alles is liefde draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Alles is liefde.

Alles is liefde streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Alles is liefde te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Alles is liefde een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Alles is liefde zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Alles is liefde torrent

Op zoek naar een torrent van Alles is liefde? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Alles is liefde zonder zorgen.

Alles is liefde downloaden

Als Alles is liefde binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Alles is liefde trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Alles is liefde de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.