Alles is liefde
%
70

Alles is liefde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alles is liefde

Moeite met waar je nou Alles is liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles is liefde

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen (Live Action Role Play). Victors zus Kiki, verkoopster bij de Bijenkorf, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins, Valentijn, van haar droomt. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Kiki Jollema

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Ted Coelman

 • Annemieke Bakker portrait

  Annemieke Bakker

  Saskia

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Simone Coelman

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Victor Jollema

 • Marc-Marie Huijbregts portait

  Marc-Marie Huijbregts

  Rudolf van Hoogstraten Bosch

 • Ton Kas portait

  Ton Kas

  Dekker

 • Bas Keijzer portait

  Bas Keijzer

  Rens

 • Wendy van Dijk portait

  Wendy van Dijk

  Klaasje van Ophorst

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Sarah

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Prins Valentijn

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Kees Tromp

 • Valerio Zeno portrait

  Valerio Zeno

  Daniël

 • Java Siegertsz portrait

  Java Siegertsz

  Fenna

Trailers

Alles is liefde

Op zoek naar Alles is liefde? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alles is liefde streamen

Het streamen van movies als Alles is liefde heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alles is liefde waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alles is liefde dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alles is liefde downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alles is liefde te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alles is liefde torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alles is liefde trailer

Weet je nog niet zeker of Alles is liefde jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.