Alles is liefde
%
70

Alles is liefde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alles is liefde

Moeite met waar je nou Alles is liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles is liefde

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Klaasje is gescheiden van Dennis nadat hij haar heeft bedrogen met de juf van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar in huis neemt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema's door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen als kraandrijver, durft hij het haar dan ook niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar die twijfelt. Victors zus Kiki droomt dan weer van haar prins op het witte paard. En tegelijkertijd droomt iemand van haar...

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Kiki Jollema

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Ted Coelman

 • Annemieke Bakker portrait

  Annemieke Bakker

  Saskia

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Simone Coelman

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Victor Jollema

 • Marc-Marie Huijbregts portait

  Marc-Marie Huijbregts

  Rudolf van Hoogstraten Bosch

 • Ton Kas portait

  Ton Kas

  Dekker

 • Bas Keijzer portait

  Bas Keijzer

  Rens

 • Wendy van Dijk portait

  Wendy van Dijk

  Klaasje van Ophorst

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Sarah

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Prins Valentijn

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Kees Tromp

 • Valerio Zeno portrait

  Valerio Zeno

  Daniël

 • Java Siegertsz portrait

  Java Siegertsz

  Fenna

Trailers

Alles is liefde

Zin om Alles is liefde lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alles is liefde te bekijken voor je op een rijtje.

Alles is liefde downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alles is liefde downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alles is liefde. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alles is liefde er ook in SD heel goed uit.

Alles is liefde streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alles is liefde net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alles is liefde hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alles is liefde helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alles is liefde torrent

Denk je dat je om Alles is liefde te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alles is liefde trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alles is liefde de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.