Alles is liefde
%
70

Alles is liefde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alles is liefde

Moeite met waar je nou Alles is liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles is liefde

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Klaasje is gescheiden van Dennis nadat hij haar heeft bedrogen met de juf van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar in huis neemt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema's door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen als kraandrijver, durft hij het haar dan ook niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar die twijfelt. Victors zus Kiki droomt dan weer van haar prins op het witte paard. En tegelijkertijd droomt iemand van haar...

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Kiki Jollema

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Ted Coelman

 • Annemieke Bakker portrait

  Annemieke Bakker

  Saskia

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Simone Coelman

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Victor Jollema

 • Marc-Marie Huijbregts portait

  Marc-Marie Huijbregts

  Rudolf van Hoogstraten Bosch

 • Ton Kas portait

  Ton Kas

  Dekker

 • Bas Keijzer portait

  Bas Keijzer

  Rens

 • Wendy van Dijk portait

  Wendy van Dijk

  Klaasje van Ophorst

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Sarah

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Prins Valentijn

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Kees Tromp

 • Valerio Zeno portrait

  Valerio Zeno

  Daniël

 • Java Siegertsz portrait

  Java Siegertsz

  Fenna

Trailers

Alles is liefde

Wil je Alles is liefde kijken? De movie van Joram Lürsen uit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alles is liefde op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alles is liefde met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alles is liefde downloaden

Het downloaden van Alles is liefde is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alles is liefde ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alles is liefde streamen

Het streamen van Alles is liefde heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alles is liefde online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alles is liefde kijkt. Ideaal!

Alles is liefde torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alles is liefde. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alles is liefde trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alles is liefde voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.