Alles is zoals het zou moeten zijn

Alles is zoals het zou moeten zijn

Kijk Alles is zoals het zou moeten zijn

Moeite met waar je nou Alles is zoals het zou moeten zijn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 24-09-2020 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Regisseur en acteurs

 • Ruud Schuurman portrait

  Ruud Schuurman

  Director

 • Barbara Sloessen portrait

  Barbara Sloessen

  Actor

 • Jan Kooijman portrait

  Jan Kooijman

  Actor

 • Sanne Langelaar portrait

  Sanne Langelaar

  Actor

 • Bram van der Heijden portrait

  Bram van der Heijden

  Actor

 • Holly Mae Brood portrait

  Holly Mae Brood

  Actor

 • Renee Fokker portrait

  Renee Fokker

  Actor

 • Julia Akkermans portrait

  Julia Akkermans

  Actor

 • Victoria Koblenko portrait

  Victoria Koblenko

  Actor

 • Jelle de Jong portrait

  Jelle de Jong

  Actor

 • Tom van Landuyt portrait

  Tom van Landuyt

  Actor

 • Meral Polat portrait

  Meral Polat

  Actor

 • Patrick Stoof portrait

  Patrick Stoof

  Actor

Alles is zoals het zou moeten zijn

Op zoek naar Alles is zoals het zou moeten zijn? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alles is zoals het zou moeten zijn streamen

Het streamen van movies als Alles is zoals het zou moeten zijn heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alles is zoals het zou moeten zijn waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alles is zoals het zou moeten zijn dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alles is zoals het zou moeten zijn downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alles is zoals het zou moeten zijn te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alles is zoals het zou moeten zijn torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alles is zoals het zou moeten zijn trailer

Weet je nog niet zeker of Alles is zoals het zou moeten zijn jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.