Alles van waarde
%
72

Alles van waarde

Kijk Alles van waarde

Moeite met waar je nou Alles van waarde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de ruim veertig jaar dat Frans Bromet (1944) in het dorpje Ilpendam woont, heeft hij de wereld sterk zien veranderen. Niet alleen ten goede, stelt hij vast. Terwijl zijn dochter Laura zich als lokaal gemeenteraadslid en Haags fractiemedewerker van GroenLinks politiek engageert, gaat vader Frans op zoek naar de misstanden van de moderne samenleving. Die vindt hij vooral in de steeds dominantere managementcultuur, die het groeidenken aanhangt en de maatschappij op allerlei terreinen van haar menselijke schaal ontdoet. De ongebreidelde, destructieve macht van managers in o.a. de gezondheidszorg, het onderwijs, de woningcorporaties, de publieke omroep, banken en talloze andere instellingen hebben het functioneren van deze instituten tot in de wortel aangetast. Geldstromen bestemd voor elementaire taken in onze samenleving vullen de uitpuilende zakken van steeds verder uitdijende managementlagen. Vader en dochter zijn het lang niet altijd met elkaar eens, zoals blijkt wanneer ze samen door de Hollandse polder rijden.

Regisseur en acteurs

  • Frans Bromet portrait

    Frans Bromet

    Director

Alles van waarde

Wil je Alles van waarde kijken? De movie van Frans Bromet uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alles van waarde op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alles van waarde met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alles van waarde downloaden

Het downloaden van Alles van waarde is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alles van waarde ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alles van waarde streamen

Het streamen van Alles van waarde heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alles van waarde online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alles van waarde kijkt. Ideaal!

Alles van waarde torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alles van waarde. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alles van waarde trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alles van waarde voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.