Alles van waarde
%
72

Alles van waarde

Kijk Alles van waarde

Moeite met waar je nou Alles van waarde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de ruim veertig jaar dat Frans Bromet (1944) in het dorpje Ilpendam woont, heeft hij de wereld sterk zien veranderen. Niet alleen ten goede, stelt hij vast. Terwijl zijn dochter Laura zich als lokaal gemeenteraadslid en Haags fractiemedewerker van GroenLinks politiek engageert, gaat vader Frans op zoek naar de misstanden van de moderne samenleving. Die vindt hij vooral in de steeds dominantere managementcultuur, die het groeidenken aanhangt en de maatschappij op allerlei terreinen van haar menselijke schaal ontdoet. De ongebreidelde, destructieve macht van managers in o.a. de gezondheidszorg, het onderwijs, de woningcorporaties, de publieke omroep, banken en talloze andere instellingen hebben het functioneren van deze instituten tot in de wortel aangetast. Geldstromen bestemd voor elementaire taken in onze samenleving vullen de uitpuilende zakken van steeds verder uitdijende managementlagen. Vader en dochter zijn het lang niet altijd met elkaar eens, zoals blijkt wanneer ze samen door de Hollandse polder rijden.

Regisseur en acteurs

  • Frans Bromet portrait

    Frans Bromet

    Director

Alles van waarde

Benieuwd naar Alles van waarde? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alles van waarde kunt bekijken.

Alles van waarde streamen

Wil je Alles van waarde streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alles van waarde gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alles van waarde downloaden

movies als Alles van waarde kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alles van waarde. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alles van waarde. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alles van waarde torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alles van waarde te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alles van waarde trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alles van waarde je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!