Alles voor elkaar

Alles voor elkaar

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alles voor elkaar

Moeite met waar je nou Alles voor elkaar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles voor elkaar

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Ouder worden is altijd een dingetje, zeker als je nog helemaal niet bent waar je dacht te zijn op deze leeftijd. Vier vriendinnen besluiten rond hun dertigste verjaardagen het roer compleet om te gooien en hun dromen waar te maken.

Regisseur en acteurs

 • Danny Stolker portrait

  Danny Stolker

  Director

 • Maryam Hassouni portrait

  Maryam Hassouni

  Actor

 • Sarah Chronis portrait

  Sarah Chronis

  Actor

 • Esmée van Kampen portrait

  Esmée van Kampen

  Actor

 • Yootha Wong-Loi-Sing portrait

  Yootha Wong-Loi-Sing

  Actor

 • Oscar Aerts portrait

  Oscar Aerts

  Actor

 • Jord Knotter portrait

  Jord Knotter

  Actor

 • Mark van Eeuwen portrait

  Mark van Eeuwen

  Actor

 • David Lucieer portrait

  David Lucieer

  Actor

 • Tarikh Janssen portrait

  Tarikh Janssen

  Actor

Trailers

Alles voor elkaar

Veel gehoord over Alles voor elkaar en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alles voor elkaar heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alles voor elkaar streamen

Wil je Alles voor elkaar, de movie met Maryam Hassouni, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alles voor elkaar zelfs gratis kijken.

Alles voor elkaar downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alles voor elkaar ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alles voor elkaar er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alles voor elkaar torrent

Op zoek naar een torrent van Alles voor elkaar? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alles voor elkaar te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alles voor elkaar trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alles voor elkaar. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.