Allez, Eddy!
%
63

Allez, Eddy!

Nu kijken

Kijk Allez, Eddy!

Moeite met waar je nou Allez, Eddy! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Allez, Eddy!

Samenvatting

Het verhaal van "Allez Eddy" speelt zich af in 1975, het tijdperk dat elke jongen Eddy Merckx wou worden. Ook Freddy, het elfjarige wielertalentje en zoon van slager André. André heeft echter andere zorgen aan het hoofd want de eerste supermarkt opent binnenkort zijn deuren in het dorp, een zaak die een bedreiging vormt voor de beenhouwerij. Maar Freddy denkt er anders over want ter gelegenheid van de opening organiseert de supermarkt een wielerwedstrijd. De winnaar van die wedstrijd mag Eddy Merckx ontmoeten. Freddy schrijft zich stiekem in...

Allez, Eddy!

Wil je Allez, Eddy! kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Allez, Eddy! streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Allez, Eddy! niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Allez, Eddy! zelfs gratis bekijken.

Allez, Eddy! downloaden

Wil je Allez, Eddy! ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Allez, Eddy! overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Allez, Eddy! torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Allez, Eddy! is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Allez, Eddy! trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Allez, Eddy! de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.