Alma
%
68

Alma

Kijk Alma

Moeite met waar je nou Alma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ruth Leitman's 1998 documentary examines the bond between Margie Thorpe and her eccentric mother Alma, both of whom live in the same Alabama town. Their complicated relationship includes a history of alcoholism, mental illness, and sexual abuse.

Alma

Wil je Alma kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alma streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alma niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alma zelfs gratis bekijken.

Alma downloaden

Wil je Alma ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alma overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alma torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alma is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alma trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alma de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.