La folie Almayer
%
65

La folie Almayer

Nu kijken

Kijk La folie Almayer

Moeite met waar je nou La folie Almayer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La folie Almayer

Samenvatting

A tale of an occidental merchant, Kaspar Almayer, whose dreams of riches for his beloved daughter, Nina, collapse under the weight of his own greed and prejudice.

Regisseur en acteurs

 • Chantal Akerman portait

  Chantal Akerman

  Director

 • Stanislas Merhar portait

  Stanislas Merhar

  Almayer

 • Marc Barbé portait

  Marc Barbé

  Capt. Lingard

 • Aurora Marion portrait

  Aurora Marion

  Nina

 • Zac Andrianasolo portrait

  Zac Andrianasolo

  Daïn

 • Sakhna Oum portrait

  Sakhna Oum

  Zahira

 • Solida Chan portrait

  Solida Chan

  Chen

 • Sun Yucheng portrait

  Sun Yucheng

  Capitaine Tom Li

 • Bunthang Khim portrait

  Bunthang Khim

  Ali

La folie Almayer

Veel gehoord over La folie Almayer en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt La folie Almayer heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

La folie Almayer streamen

Wil je La folie Almayer, de movie met Stanislas Merhar, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je La folie Almayer zelfs gratis kijken.

La folie Almayer downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je La folie Almayer ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet La folie Almayer er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

La folie Almayer torrent

Op zoek naar een torrent van La folie Almayer? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van La folie Almayer te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

La folie Almayer trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van La folie Almayer. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.