La folie Almayer
%
65

La folie Almayer

Nu kijken

Kijk La folie Almayer

Moeite met waar je nou La folie Almayer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La folie Almayer

Samenvatting

A tale of an occidental merchant, Kaspar Almayer, whose dreams of riches for his beloved daughter, Nina, collapse under the weight of his own greed and prejudice.

Regisseur en acteurs

 • Chantal Akerman portait

  Chantal Akerman

  Director

 • Stanislas Merhar portait

  Stanislas Merhar

  Almayer

 • Marc Barbé portait

  Marc Barbé

  Capt. Lingard

 • Aurora Marion portrait

  Aurora Marion

  Nina

 • Zac Andrianasolo portrait

  Zac Andrianasolo

  Daïn

 • Sakhna Oum portrait

  Sakhna Oum

  Zahira

 • Solida Chan portrait

  Solida Chan

  Chen

 • Sun Yucheng portrait

  Sun Yucheng

  Capitaine Tom Li

 • Bunthang Khim portrait

  Bunthang Khim

  Ali

La folie Almayer

Wil je La folie Almayer kijken? De movie van Chantal Akerman uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La folie Almayer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La folie Almayer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La folie Almayer downloaden

Het downloaden van La folie Almayer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La folie Almayer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La folie Almayer streamen

Het streamen van La folie Almayer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La folie Almayer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La folie Almayer kijkt. Ideaal!

La folie Almayer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La folie Almayer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La folie Almayer trailer

Bekijk eerst even de trailer van La folie Almayer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.