La folie Almayer
%
65

La folie Almayer

Kijk La folie Almayer

Moeite met waar je nou La folie Almayer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A tale of an occidental merchant, Kaspar Almayer, whose dreams of riches for his beloved daughter, Nina, collapse under the weight of his own greed and prejudice.

Regisseur en acteurs

 • Chantal Akerman portait

  Chantal Akerman

  Director

 • Stanislas Merhar portait

  Stanislas Merhar

  Almayer

 • Marc Barbé portait

  Marc Barbé

  Capt. Lingard

 • Aurora Marion portrait

  Aurora Marion

  Nina

 • Zac Andrianasolo portrait

  Zac Andrianasolo

  Daïn

 • Sakhna Oum portrait

  Sakhna Oum

  Zahira

 • Solida Chan portrait

  Solida Chan

  Chen

 • Sun Yucheng portrait

  Sun Yucheng

  Capitaine Tom Li

 • Bunthang Khim portrait

  Bunthang Khim

  Ali

La folie Almayer

La folie Almayer streamen

La folie Almayer streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

La folie Almayer downloaden

Zin om La folie Almayer te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als La folie Almayer te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

La folie Almayer torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als La folie Almayer makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

La folie Almayer trailer

Wil je er zeker van zijn dat La folie Almayer jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.