La folie Almayer
%
65

La folie Almayer

Kijk La folie Almayer

Moeite met waar je nou La folie Almayer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A tale of an occidental merchant, Kaspar Almayer, whose dreams of riches for his beloved daughter, Nina, collapse under the weight of his own greed and prejudice.

Regisseur en acteurs

 • Chantal Akerman portait

  Chantal Akerman

  Director

 • Stanislas Merhar portait

  Stanislas Merhar

  Almayer

 • Marc Barbé portait

  Marc Barbé

  Capt. Lingard

 • Aurora Marion portrait

  Aurora Marion

  Nina

 • Zac Andrianasolo portrait

  Zac Andrianasolo

  Daïn

 • Sakhna Oum portrait

  Sakhna Oum

  Zahira

 • Solida Chan portrait

  Solida Chan

  Chen

 • Sun Yucheng portrait

  Sun Yucheng

  Capitaine Tom Li

 • Bunthang Khim portrait

  Bunthang Khim

  Ali

La folie Almayer

Benieuwd naar La folie Almayer? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als La folie Almayer kunt bekijken.

La folie Almayer streamen

Wil je La folie Almayer streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je La folie Almayer gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

La folie Almayer downloaden

movies als La folie Almayer kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar La folie Almayer. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La folie Almayer. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

La folie Almayer torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om La folie Almayer te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

La folie Almayer trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of La folie Almayer je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!