La folie Almayer
%
65

La folie Almayer

Kijk La folie Almayer

Moeite met waar je nou La folie Almayer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A tale of an occidental merchant, Kaspar Almayer, whose dreams of riches for his beloved daughter, Nina, collapse under the weight of his own greed and prejudice.

Regisseur en acteurs

 • Chantal Akerman portait

  Chantal Akerman

  Director

 • Stanislas Merhar portait

  Stanislas Merhar

  Almayer

 • Marc Barbé portait

  Marc Barbé

  Capt. Lingard

 • Aurora Marion portrait

  Aurora Marion

  Nina

 • Zac Andrianasolo portrait

  Zac Andrianasolo

  Daïn

 • Sakhna Oum portrait

  Sakhna Oum

  Zahira

 • Solida Chan portrait

  Solida Chan

  Chen

 • Sun Yucheng portrait

  Sun Yucheng

  Capitaine Tom Li

 • Bunthang Khim portrait

  Bunthang Khim

  Ali

La folie Almayer

Zin om La folie Almayer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La folie Almayer te bekijken voor je op een rijtje.

La folie Almayer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La folie Almayer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La folie Almayer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La folie Almayer er ook in SD heel goed uit.

La folie Almayer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La folie Almayer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La folie Almayer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La folie Almayer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La folie Almayer torrent

Denk je dat je om La folie Almayer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La folie Almayer trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of La folie Almayer de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.