Almayer's Folly
%
72

Almayer's Folly

Kijk Almayer's Folly

Moeite met waar je nou Almayer's Folly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The story of Almayer, a Dutch trader struggling to survive in Malaysia at the turn of the 19th Century. His dream of finding a mythical gold mountain is challenged by his scheming wife, the colonial authorities, the political machinations of the local chief and Arab traders, and his daughter's love for a freedom-fighting Malay prince.

Regisseur en acteurs

 • U-Wei Haji Saari portrait

  U-Wei Haji Saari

  Director

 • Peter O'Brien portait

  Peter O'Brien

  Kasper Almayer

 • Sofia Jane portait

  Sofia Jane

  Mem

 • Khalid Salleh portait

  Khalid Salleh

  Orang Kaya Tinggi

 • Diana Danielle portait

  Diana Danielle

  Nina

 • Alex Komang portrait

  Alex Komang

  Abdullah

 • El Manik portrait

  El Manik

  Raja Ibrahim

 • Adi Putra portait

  Adi Putra

  Dain Maroola

Almayer's Folly

Zin om Almayer's Folly lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Almayer's Folly te bekijken voor je op een rijtje.

Almayer's Folly downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Almayer's Folly downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Almayer's Folly. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Almayer's Folly er ook in SD heel goed uit.

Almayer's Folly streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Almayer's Folly net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Almayer's Folly hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Almayer's Folly helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Almayer's Folly torrent

Denk je dat je om Almayer's Folly te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Almayer's Folly trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Almayer's Folly de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.