Almayer's Folly
%
72

Almayer's Folly

Kijk Almayer's Folly

Moeite met waar je nou Almayer's Folly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The story of Almayer, a Dutch trader struggling to survive in Malaysia at the turn of the 19th Century. His dream of finding a mythical gold mountain is challenged by his scheming wife, the colonial authorities, the political machinations of the local chief and Arab traders, and his daughter's love for a freedom-fighting Malay prince.

Regisseur en acteurs

 • U-Wei Haji Saari portait

  U-Wei Haji Saari

  Director

 • Peter O'Brien portait

  Peter O'Brien

  Kasper Almayer

 • Sofia Jane portait

  Sofia Jane

  Mem

 • Khalid Salleh portait

  Khalid Salleh

  Orang Kaya Tinggi

 • Diana Danielle portait

  Diana Danielle

  Nina

 • Alex Komang portait

  Alex Komang

  Abdullah

 • El Manik portait

  El Manik

  Raja Ibrahim

 • Adi Putra portait

  Adi Putra

  Dain Maroola

Almayer's Folly

Almayer's Folly streamen

Almayer's Folly streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Almayer's Folly downloaden

Zin om Almayer's Folly te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Almayer's Folly te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Almayer's Folly torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Almayer's Folly makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Almayer's Folly trailer

Wil je er zeker van zijn dat Almayer's Folly jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.