Almost Human
%
46

Almost Human

Nu kijken

Kijk Almost Human

Moeite met waar je nou Almost Human moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Almost Human

Samenvatting

Mark Fisher verdween twee jaar geleden na een oogverblindende lichtflits. Zijn vriend Seth was de laatste die hem levend zag. Jaren later worden er gruwelijke moorden gepleegd in de stad. Seth vermoedt dat Mark teruggekeerd is en dit op zijn geweten heeft. Maar is Mark wel nog zichzelf?

Almost Human

Almost Human streamen

Almost Human streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Almost Human downloaden

Zin om Almost Human te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Almost Human te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Almost Human torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Almost Human makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Almost Human trailer

Wil je er zeker van zijn dat Almost Human jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.