Valentino
%
52

Valentino

Nu kijken

Kijk Valentino

Moeite met waar je nou Valentino moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Valentino

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan. Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. Erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.

Regisseur en acteurs

 • Remy van Heugten portrait

  Remy van Heugten

  Director

 • Najib Amhali portait

  Najib Amhali

  Dino Valentino

 • Elise Schaap portait

  Elise Schaap

  Monique

Valentino

Valentino streamen

Valentino streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Valentino downloaden

Zin om Valentino te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Valentino te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Valentino torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Valentino makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Valentino trailer

Wil je er zeker van zijn dat Valentino jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.