Aloha
%
54

Aloha

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aloha

Moeite met waar je nou Aloha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aloha

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De werkloze militaire veligheidsadviseur Brian Gilcrest krijgt een tweede kans in zijn privé en beroepsleven. Hij raakt betrokken bij een belangrijk project op Hawaï, waar zijn carrière vroeger een grote vlucht nam. Hij ontmoet zijn grote liefde Tracy Woodside opnieuw en krijgt ook sterke gevoelens voor officier en gevechtspiloot Allison Ng.

Regisseur en acteurs

 • Danny McBride portrait

  Danny McBride

  actor

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  actor

 • Jay Baruchel portrait

  Jay Baruchel

  actor

 • Ivana Milicevic portrait

  Ivana Milicevic

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Rachel McAdams portrait

  Rachel McAdams

  actor

 • Emma Stone portrait

  Emma Stone

  actor

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  actor

Trailers

Aloha

Wil je Aloha kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aloha op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aloha met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aloha downloaden

Het downloaden van Aloha is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aloha ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aloha streamen

Het streamen van Aloha heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aloha online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aloha kijkt. Ideaal!

Aloha torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aloha. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aloha trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aloha voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.