Aloha
%
54

Aloha

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aloha

Moeite met waar je nou Aloha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aloha

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De werkloze militaire veligheidsadviseur Brian Gilcrest krijgt een tweede kans in zijn privé en beroepsleven. Hij raakt betrokken bij een belangrijk project op Hawaï, waar zijn carrière vroeger een grote vlucht nam. Hij ontmoet zijn grote liefde Tracy Woodside opnieuw en krijgt ook sterke gevoelens voor officier en gevechtspiloot Allison Ng.

Regisseur en acteurs

 • Danny McBride portrait

  Danny McBride

  actor

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  actor

 • Jay Baruchel portrait

  Jay Baruchel

  actor

 • Ivana Milicevic portrait

  Ivana Milicevic

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Rachel McAdams portrait

  Rachel McAdams

  actor

 • Emma Stone portrait

  Emma Stone

  actor

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  actor

Trailers

Aloha

Benieuwd naar Aloha? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Aloha kunt bekijken.

Aloha streamen

Wil je Aloha streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Aloha gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Aloha downloaden

movies als Aloha kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Aloha. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aloha. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Aloha torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Aloha te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Aloha trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Aloha je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!