Aloha
%
54

Aloha

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aloha

Moeite met waar je nou Aloha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aloha

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De werkloze militaire veligheidsadviseur Brian Gilcrest krijgt een tweede kans in zijn privé en beroepsleven. Hij raakt betrokken bij een belangrijk project op Hawaï, waar zijn carrière vroeger een grote vlucht nam. Hij ontmoet zijn grote liefde Tracy Woodside opnieuw en krijgt ook sterke gevoelens voor officier en gevechtspiloot Allison Ng.

Regisseur en acteurs

 • Danny McBride portrait

  Danny McBride

  actor

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  actor

 • Jay Baruchel portrait

  Jay Baruchel

  actor

 • Ivana Milicevic portrait

  Ivana Milicevic

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Rachel McAdams portrait

  Rachel McAdams

  actor

 • Emma Stone portrait

  Emma Stone

  actor

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  actor

Trailers

Aloha

Op zoek naar Aloha? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aloha streamen

Het streamen van movies als Aloha heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aloha waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aloha dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aloha downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aloha te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aloha torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aloha trailer

Weet je nog niet zeker of Aloha jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.