Aloha
%
54

Aloha

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aloha

Moeite met waar je nou Aloha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aloha

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De werkloze militaire veligheidsadviseur Brian Gilcrest krijgt een tweede kans in zijn privé en beroepsleven. Hij raakt betrokken bij een belangrijk project op Hawaï, waar zijn carrière vroeger een grote vlucht nam. Hij ontmoet zijn grote liefde Tracy Woodside opnieuw en krijgt ook sterke gevoelens voor officier en gevechtspiloot Allison Ng.

Regisseur en acteurs

 • Danny McBride portrait

  Danny McBride

  actor

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  actor

 • Jay Baruchel portrait

  Jay Baruchel

  actor

 • Ivana Milicevic portrait

  Ivana Milicevic

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Rachel McAdams portrait

  Rachel McAdams

  actor

 • Emma Stone portrait

  Emma Stone

  actor

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  actor

Trailers

Aloha

Veel gehoord over Aloha en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Aloha heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Aloha streamen

Wil je Aloha, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Aloha zelfs gratis kijken.

Aloha downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Aloha ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Aloha er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Aloha torrent

Op zoek naar een torrent van Aloha? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Aloha te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Aloha trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Aloha. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.