Aloha
%
54

Aloha

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aloha

Moeite met waar je nou Aloha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aloha

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De werkloze militaire veligheidsadviseur Brian Gilcrest krijgt een tweede kans in zijn privé en beroepsleven. Hij raakt betrokken bij een belangrijk project op Hawaï, waar zijn carrière vroeger een grote vlucht nam. Hij ontmoet zijn grote liefde Tracy Woodside opnieuw en krijgt ook sterke gevoelens voor officier en gevechtspiloot Allison Ng.

Regisseur en acteurs

 • Danny McBride portrait

  Danny McBride

  actor

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  actor

 • Jay Baruchel portrait

  Jay Baruchel

  actor

 • Ivana Milicevic portrait

  Ivana Milicevic

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Rachel McAdams portrait

  Rachel McAdams

  actor

 • Emma Stone portrait

  Emma Stone

  actor

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  actor

Trailers

Aloha

Zin om Aloha lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aloha te bekijken voor je op een rijtje.

Aloha downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aloha downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aloha. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aloha er ook in SD heel goed uit.

Aloha streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aloha net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aloha hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aloha helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aloha torrent

Denk je dat je om Aloha te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aloha trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aloha de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.