Alone
%
44

Alone

Bekijk de trailer

Kijk Alone

Moeite met waar je nou Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Experience the fear as you're sucked into the disturbed mind of Alex. Tormented by harrowing voices of the past Alex searches for the one girl who can silence the horror of a tortured soul. As the quest becomes darker and more sinister Alex's fear filled stalking leaves behind a trail of dead bodies. Inspector Hannah is the detective who makes a desperate attempt to piece together the mystery as he is drawn into this terrifying journey.

Regisseur en acteurs

 • Phil Claydon portait

  Phil Claydon

  Director

 • Miriam Margolyes portait

  Miriam Margolyes

  Caseworker

 • John Shrapnel portait

  John Shrapnel

  Hannah

 • Isabel Brook portait

  Isabel Brook

  Jen

 • Caroline Carver portait

  Caroline Carver

  Sarah

 • Laurel Holloman portait

  Laurel Holloman

  Charlotte

 • Claire Goose portrait

  Claire Goose

  Alice

Trailers

Alone

Alone streamen

Alone streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alone downloaden

Zin om Alone te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alone te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alone torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alone makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alone trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alone jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.