Alone in the Dark
%
60

Alone in the Dark

Bekijk de trailer

Kijk Alone in the Dark

Moeite met waar je nou Alone in the Dark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A lonely creature discovers a young girl has become lost in his cave. He traps her, hoping that she will look past his harsh exterior and love him. Just when it seems as if he's gotten his wish, his violent nature lashes out at her, scaring her away, and leaving him alone once more.

Regisseur en acteurs

  • Tom Etlinger portait

    Tom Etlinger

    Director

Trailers

Alone in the Dark

Wil je Alone in the Dark kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alone in the Dark streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alone in the Dark niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alone in the Dark zelfs gratis bekijken.

Alone in the Dark downloaden

Wil je Alone in the Dark ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alone in the Dark overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alone in the Dark torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alone in the Dark is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alone in the Dark trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alone in the Dark de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.