Along Came a Spider
%
63

Along Came a Spider

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Along Came a Spider

Moeite met waar je nou Along Came a Spider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Along Came a Spider

Samenvatting

Voor de ogen van haar beveiliger wordt het kleine dochtertje van een senator ontvoerd. Politiespycholoog dr. Alex Cross begint samen met de voor de veiligheid van het meisje verantwoordelijke agente Jezzie Flannigan aan het onderzoek. Kidnapper Gary Soneji heeft behalve het losgeld ook een ander doel voor ogen. Hij wil zijn krachten met de gerenommeerde criminologe Cross meten.

Regisseur en acteurs

 • Lee Tamahori portait

  Lee Tamahori

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Alex Cross

 • Monica Potter portait

  Monica Potter

  Jezzie Flannigan

 • Michael Wincott portait

  Michael Wincott

  Garry Sone

 • Dylan Baker portait

  Dylan Baker

  Ollie McArthur

 • Mika Boorem portait

  Mika Boorem

  Megan Rose

 • Anton Yelchin portait

  Anton Yelchin

  Dimitri Storodubov

 • Jay O. Sanders portait

  Jay O. Sanders

  Kyle Craig

 • Billy Burke portait

  Billy Burke

  Ben Devine

 • Michael Moriarty portait

  Michael Moriarty

  Senator Hank Rose

 • Penelope Ann Miller portait

  Penelope Ann Miller

  Elizabeth Rose

 • Raoul Ganeev portait

  Raoul Ganeev

  Bodyguard

Trailers

Along Came a Spider

Wil je Along Came a Spider kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2001 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Along Came a Spider streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Along Came a Spider niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Along Came a Spider zelfs gratis bekijken.

Along Came a Spider downloaden

Wil je Along Came a Spider ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Along Came a Spider overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Along Came a Spider torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Along Came a Spider is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Along Came a Spider trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Along Came a Spider de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.