Along Came a Spider
%
63

Along Came a Spider

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Along Came a Spider

Moeite met waar je nou Along Came a Spider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Along Came a Spider

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Along Came a Spider draait?

Samenvatting

Voor de ogen van haar beveiliger wordt het kleine dochtertje van een senator ontvoerd. Politiespycholoog dr. Alex Cross begint samen met de voor de veiligheid van het meisje verantwoordelijke agente Jezzie Flannigan aan het onderzoek. Kidnapper Gary Soneji heeft behalve het losgeld ook een ander doel voor ogen. Hij wil zijn krachten met de gerenommeerde criminologe Cross meten.

Regisseur en acteurs

 • Lee Tamahori portait

  Lee Tamahori

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Alex Cross

 • Monica Potter portait

  Monica Potter

  Jezzie Flannigan

 • Michael Wincott portait

  Michael Wincott

  Garry Sone

 • Dylan Baker portait

  Dylan Baker

  Ollie McArthur

 • Mika Boorem portait

  Mika Boorem

  Megan Rose

 • Anton Yelchin portait

  Anton Yelchin

  Dimitri Storodubov

 • Jay O. Sanders portait

  Jay O. Sanders

  Kyle Craig

 • Billy Burke portait

  Billy Burke

  Ben Devine

 • Michael Moriarty portait

  Michael Moriarty

  Senator Hank Rose

 • Penelope Ann Miller portait

  Penelope Ann Miller

  Elizabeth Rose

 • Raoul Ganeev portait

  Raoul Ganeev

  Bodyguard

Trailers

Along Came a Spider

Benieuwd naar Along Came a Spider? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Along Came a Spider draait.

Along Came a Spider in de bioscoop

Along Came a Spider draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Along Came a Spider.

Along Came a Spider streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Along Came a Spider te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Along Came a Spider een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Along Came a Spider zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Along Came a Spider torrent

Op zoek naar een torrent van Along Came a Spider? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Along Came a Spider zonder zorgen.

Along Came a Spider downloaden

Als Along Came a Spider binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Along Came a Spider trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Along Came a Spider de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.