Along Came a Spider
%
63

Along Came a Spider

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Along Came a Spider

Moeite met waar je nou Along Came a Spider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Along Came a Spider

Samenvatting

Voor de ogen van haar beveiliger wordt het kleine dochtertje van een senator ontvoerd. Politiespycholoog dr. Alex Cross begint samen met de voor de veiligheid van het meisje verantwoordelijke agente Jezzie Flannigan aan het onderzoek. Kidnapper Gary Soneji heeft behalve het losgeld ook een ander doel voor ogen. Hij wil zijn krachten met de gerenommeerde criminologe Cross meten.

Regisseur en acteurs

 • Lee Tamahori portait

  Lee Tamahori

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Alex Cross

 • Monica Potter portait

  Monica Potter

  Jezzie Flannigan

 • Michael Wincott portait

  Michael Wincott

  Garry Sone

 • Dylan Baker portait

  Dylan Baker

  Ollie McArthur

 • Mika Boorem portait

  Mika Boorem

  Megan Rose

 • Anton Yelchin portait

  Anton Yelchin

  Dimitri Storodubov

 • Jay O. Sanders portait

  Jay O. Sanders

  Kyle Craig

 • Billy Burke portait

  Billy Burke

  Ben Devine

 • Michael Moriarty portait

  Michael Moriarty

  Senator Hank Rose

 • Penelope Ann Miller portait

  Penelope Ann Miller

  Elizabeth Rose

 • Raoul Ganeev portait

  Raoul Ganeev

  Bodyguard

Trailers

Along Came a Spider

Benieuwd naar Along Came a Spider? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Along Came a Spider kunt bekijken.

Along Came a Spider streamen

Wil je Along Came a Spider streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Along Came a Spider gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Along Came a Spider downloaden

movies als Along Came a Spider kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Along Came a Spider. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Along Came a Spider. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Along Came a Spider torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Along Came a Spider te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Along Came a Spider trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Along Came a Spider je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!