Along Came a Spider
%
63

Along Came a Spider

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Along Came a Spider

Moeite met waar je nou Along Came a Spider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Along Came a Spider

Samenvatting

Voor de ogen van haar beveiliger wordt het kleine dochtertje van een senator ontvoerd. Politiespycholoog dr. Alex Cross begint samen met de voor de veiligheid van het meisje verantwoordelijke agente Jezzie Flannigan aan het onderzoek. Kidnapper Gary Soneji heeft behalve het losgeld ook een ander doel voor ogen. Hij wil zijn krachten met de gerenommeerde criminologe Cross meten.

Regisseur en acteurs

 • Lee Tamahori portait

  Lee Tamahori

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Alex Cross

 • Monica Potter portait

  Monica Potter

  Jezzie Flannigan

 • Michael Wincott portait

  Michael Wincott

  Garry Sone

 • Dylan Baker portait

  Dylan Baker

  Ollie McArthur

 • Mika Boorem portait

  Mika Boorem

  Megan Rose

 • Anton Yelchin portait

  Anton Yelchin

  Dimitri Storodubov

 • Jay O. Sanders portait

  Jay O. Sanders

  Kyle Craig

 • Billy Burke portait

  Billy Burke

  Ben Devine

 • Michael Moriarty portait

  Michael Moriarty

  Senator Hank Rose

 • Penelope Ann Miller portait

  Penelope Ann Miller

  Elizabeth Rose

 • Raoul Ganeev portait

  Raoul Ganeev

  Bodyguard

Trailers

Along Came a Spider

Wil je Along Came a Spider kijken? De movie van Lee Tamahori uit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Along Came a Spider op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Along Came a Spider met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Along Came a Spider downloaden

Het downloaden van Along Came a Spider is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Along Came a Spider ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Along Came a Spider streamen

Het streamen van Along Came a Spider heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Along Came a Spider online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Along Came a Spider kijkt. Ideaal!

Along Came a Spider torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Along Came a Spider. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Along Came a Spider trailer

Bekijk eerst even de trailer van Along Came a Spider voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.