Along Came Polly
%
59

Along Came Polly

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Along Came Polly

Moeite met waar je nou Along Came Polly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Along Came Polly

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Along Came Polly draait?

Samenvatting

Reuben Feffer is een echte controlefreak en hij speelt altijd op veilig. Hij werkt voor een verzekeringsmaatschappij en berekent de mogelijke risico's die nieuwe klanten kunnen vormen. Wanneer zijn bruid er tijdens hun huwelijksreis met een gespierde duikinstructeur vandoor gaat, besluit hij om het in de toekomst nog veiliger te spelen. Dat wordt moeilijk, want in New York ontmoet hij de avontuurlijke Polly. Zij maakt zich nergens zorgen over en leeft van dag tot dag. Haar levenswijze staat haaks op die van de smetvreesleider, maar toch valt hij als een blok voor haar...

Regisseur en acteurs

 • John Hamburg portrait

  John Hamburg

  director

 • Missi Pyle portrait

  Missi Pyle

  actor

 • Bob Dishy portrait

  Bob Dishy

  actor

 • Michele Lee portrait

  Michele Lee

  actor

 • Jsu Garcia portrait

  Jsu Garcia

  actor

 • Bryan Brown portrait

  Bryan Brown

  actor

 • Hank Azaria portrait

  Hank Azaria

  actor

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • Debra Messing portrait

  Debra Messing

  actor

 • Philip Seymour Hoffman portrait

  Philip Seymour Hoffman

  actor

 • Jennifer Aniston portrait

  Jennifer Aniston

  actor

 • Ben Stiller portrait

  Ben Stiller

  actor

Trailers

Along Came Polly

Benieuwd naar Along Came Polly? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Along Came Polly draait.

Along Came Polly in de bioscoop

Along Came Polly draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Along Came Polly.

Along Came Polly streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Along Came Polly te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Along Came Polly een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Along Came Polly zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Along Came Polly torrent

Op zoek naar een torrent van Along Came Polly? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Along Came Polly zonder zorgen.

Along Came Polly downloaden

Als Along Came Polly binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Along Came Polly trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Along Came Polly de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.