Along Came Polly
%
59

Along Came Polly

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Along Came Polly

Moeite met waar je nou Along Came Polly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Along Came Polly

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Reuben Feffer is een echte controlefreak en hij speelt altijd op veilig. Hij werkt voor een verzekeringsmaatschappij en berekent de mogelijke risico's die nieuwe klanten kunnen vormen. Wanneer zijn bruid er tijdens hun huwelijksreis met een gespierde duikinstructeur vandoor gaat, besluit hij om het in de toekomst nog veiliger te spelen. Dat wordt moeilijk, want in New York ontmoet hij de avontuurlijke Polly. Zij maakt zich nergens zorgen over en leeft van dag tot dag. Haar levenswijze staat haaks op die van de smetvreesleider, maar toch valt hij als een blok voor haar...

Regisseur en acteurs

 • John Hamburg portrait

  John Hamburg

  director

 • Missi Pyle portrait

  Missi Pyle

  actor

 • Bob Dishy portrait

  Bob Dishy

  actor

 • Michele Lee portrait

  Michele Lee

  actor

 • Jsu Garcia portrait

  Jsu Garcia

  actor

 • Bryan Brown portrait

  Bryan Brown

  actor

 • Hank Azaria portrait

  Hank Azaria

  actor

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • Debra Messing portrait

  Debra Messing

  actor

 • Philip Seymour Hoffman portrait

  Philip Seymour Hoffman

  actor

 • Jennifer Aniston portrait

  Jennifer Aniston

  actor

 • Ben Stiller portrait

  Ben Stiller

  actor

Trailers

Along Came Polly

Zin om Along Came Polly lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Along Came Polly te bekijken voor je op een rijtje.

Along Came Polly downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Along Came Polly downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Along Came Polly. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Along Came Polly er ook in SD heel goed uit.

Along Came Polly streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Along Came Polly net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Along Came Polly hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Along Came Polly helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Along Came Polly torrent

Denk je dat je om Along Came Polly te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Along Came Polly trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Along Came Polly de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.