Alpha en Omega
%
53

Alpha en Omega

Nu kijken

Kijk Alpha en Omega

Moeite met waar je nou Alpha en Omega moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alpha en Omega

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Kate en Humphrey zijn twee jonge wolven die een fijn leventje hebben bij hun ouders en roedel in het bos. Kate is een erg aanwezige wolvin die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Niets ontgaat haar nauwkeurige visie. Humphrey leeft meer van moment tot moment en doet het vooral rustig aan. Dan worden de twee jonge wolven gevangen genomen door parkwachters en ver van hun vertrouwde omgeving vandaan gehaald. Kate en Humphrey ontsnappen, maar staan er plots helemaal alleen voor.

Regisseur en acteurs

 • Ben Gluck portrait

  Ben Gluck

  Director

 • Jim Bakkum portrait

  Jim Bakkum

  Actor

 • Bettina Holwerda portrait

  Bettina Holwerda

  Actor

 • Bart Meijer portrait

  Bart Meijer

  Actor

Alpha en Omega

Veel gehoord over Alpha en Omega en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alpha en Omega heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alpha en Omega streamen

Wil je Alpha en Omega, de movie met Jim Bakkum, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alpha en Omega zelfs gratis kijken.

Alpha en Omega downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alpha en Omega ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alpha en Omega er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alpha en Omega torrent

Op zoek naar een torrent van Alpha en Omega? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alpha en Omega te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alpha en Omega trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alpha en Omega. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.