Alpha en Omega
%
53

Alpha en Omega

Nu kijken

Kijk Alpha en Omega

Moeite met waar je nou Alpha en Omega moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alpha en Omega

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Kate en Humphrey zijn twee jonge wolven die een fijn leventje hebben bij hun ouders en roedel in het bos. Kate is een erg aanwezige wolvin die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Niets ontgaat haar nauwkeurige visie. Humphrey leeft meer van moment tot moment en doet het vooral rustig aan. Dan worden de twee jonge wolven gevangen genomen door parkwachters en ver van hun vertrouwde omgeving vandaan gehaald. Kate en Humphrey ontsnappen, maar staan er plots helemaal alleen voor.

Regisseur en acteurs

 • Ben Gluck portrait

  Ben Gluck

  Director

 • Jim Bakkum portrait

  Jim Bakkum

  Actor

 • Bettina Holwerda portrait

  Bettina Holwerda

  Actor

 • Bart Meijer portrait

  Bart Meijer

  Actor

Alpha en Omega

Wil je Alpha en Omega kijken? De movie van Ben Gluck uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alpha en Omega op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alpha en Omega met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alpha en Omega downloaden

Het downloaden van Alpha en Omega is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alpha en Omega ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alpha en Omega streamen

Het streamen van Alpha en Omega heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alpha en Omega online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alpha en Omega kijkt. Ideaal!

Alpha en Omega torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alpha en Omega. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alpha en Omega trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alpha en Omega voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.