Alphabet
%
75

Alphabet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alphabet

Moeite met waar je nou Alphabet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alphabet

Samenvatting

Een ode aan de menselijke verbeelding, in de vorm van een aanklacht tegen hiërarchisch, op competitie en kwantificeerbare resultaten gericht onderwijs. Deze essayistische documentaire neemt de stelling van onderwijsexpert Sir Ken Robinson als uitgangspunt: we beschikken over de buitengewone kracht van de verbeelding, maar dit talent vernietigen we systematisch in onze kinderen en in onszelf. De film treft van China tot Frankrijk dezelfde klachten. Regisseur Erwin Wagenhofer benadert grote thema's van onze tijd op een originele en radicale manier. Na films over voedsel (We Feed the World, 2005) en geld (Let's Make Money, 2008) stelt hij zich in Alphabet de vraag hoe we in de huidige crisissen terecht zijn gekomen. Waarom zijn we ongelukkig terwijl we alles hebben? Is de opzet en kwaliteit van ons onderwijs een deel van het probleem?

Regisseur en acteurs

 • Erwin Wagenhofer portrait

  Erwin Wagenhofer

  Director

 • Gerald Huether portait

  Gerald Huether

  Actor

 • Sir Ken Robinson portrait

  Sir Ken Robinson

  Actor

 • Arno Stern portrait

  Arno Stern

  Actor

 • André Stern portrait

  André Stern

  Actor

 • Yang Dongping portrait

  Yang Dongping

  Actor

 • Andreas Schleicher portrait

  Andreas Schleicher

  Actor

 • Yakamoz Karakurt portrait

  Yakamoz Karakurt

  Actor

 • Thomas Sattelberger portrait

  Thomas Sattelberger

  Actor

 • Pablo Pineda Ferrer portrait

  Pablo Pineda Ferrer

  Actor

Trailers

Alphabet

Zin om Alphabet lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alphabet te bekijken voor je op een rijtje.

Alphabet downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alphabet downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alphabet. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alphabet er ook in SD heel goed uit.

Alphabet streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alphabet net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alphabet hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alphabet helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alphabet torrent

Denk je dat je om Alphabet te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alphabet trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alphabet de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.