Alps
%
64

Alps

Nu kijken

Kijk Alps

Moeite met waar je nou Alps moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alps

Samenvatting

Een verpleegster, een paramedicus, een gymnaste en haar trainer bieden hun diensten aan. Bij een sterfgeval laten ze zich door familie en vrienden inhuren om de plaats van de overledene in te nemen. Het gezelschap heet Alps, hun autoritaire leider Mont Blanc. De leden van Alps worden geacht zich aan zijn strikte regels te houden. De verpleegster doet dat niet.

Regisseur en acteurs

 • Yorgos Lanthimos portait

  Yorgos Lanthimos

  Director

 • Aris Servetalis portrait

  Aris Servetalis

  Actor

 • Johnny Vekris portrait

  Johnny Vekris

  Actor

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Actor

 • Angeliki Papoulia portait

  Angeliki Papoulia

  Actor

Alps

Op zoek naar Alps? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alps streamen

Het streamen van movies als Alps heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alps waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alps dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alps downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alps te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alps torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alps trailer

Weet je nog niet zeker of Alps jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.