Alps
%
64

Alps

Nu kijken

Kijk Alps

Moeite met waar je nou Alps moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alps

Samenvatting

Een verpleegster, een paramedicus, een gymnaste en haar trainer bieden hun diensten aan. Bij een sterfgeval laten ze zich door familie en vrienden inhuren om de plaats van de overledene in te nemen. Het gezelschap heet Alps, hun autoritaire leider Mont Blanc. De leden van Alps worden geacht zich aan zijn strikte regels te houden. De verpleegster doet dat niet.

Regisseur en acteurs

 • Yorgos Lanthimos portait

  Yorgos Lanthimos

  Director

 • Aris Servetalis portrait

  Aris Servetalis

  Actor

 • Johnny Vekris portrait

  Johnny Vekris

  Actor

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Actor

 • Angeliki Papoulia portait

  Angeliki Papoulia

  Actor

Alps

Wil je Alps kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alps streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alps niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alps zelfs gratis bekijken.

Alps downloaden

Wil je Alps ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alps overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alps torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alps is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alps trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alps de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.