Alps
%
64

Alps

Nu kijken

Kijk Alps

Moeite met waar je nou Alps moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alps

Samenvatting

Een verpleegster, een paramedicus, een gymnaste en haar trainer bieden hun diensten aan. Bij een sterfgeval laten ze zich door familie en vrienden inhuren om de plaats van de overledene in te nemen. Het gezelschap heet Alps, hun autoritaire leider Mont Blanc. De leden van Alps worden geacht zich aan zijn strikte regels te houden. De verpleegster doet dat niet.

Regisseur en acteurs

 • Yorgos Lanthimos portait

  Yorgos Lanthimos

  Director

 • Aris Servetalis portrait

  Aris Servetalis

  Actor

 • Johnny Vekris portrait

  Johnny Vekris

  Actor

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Actor

 • Angeliki Papoulia portait

  Angeliki Papoulia

  Actor

Alps

Veel gehoord over Alps en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alps heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alps streamen

Wil je Alps, de movie met Aris Servetalis, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alps zelfs gratis kijken.

Alps downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alps ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alps er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alps torrent

Op zoek naar een torrent van Alps? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alps te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alps trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alps. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.