Rache
%
57

Rache

Nu kijken

Kijk Rache

Moeite met waar je nou Rache moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rache

Samenvatting

Thomas Archer (Ron Eldard) heeft het helemaal voor elkaar: een prachtige vrouw, een succesvolle baan en een geweldige zoon. Maar Thomas´ gelukkige leventje wordt compleet verwoest, wanneer op een dag een inbreker zijn huis binnendringt… Zijn zoon wordt vermoord, zijn vrouw aangerand en de politie kan de dader niet te pakken krijgen. Thomas is een gebroken man, maar hij blijft niet bij de pakken neerzitten: via zijn therapeut (Christopher Plummer) komt hij in contact met een bedrijfje dat gespecialiseerd is in het opsporen van gewetenloze criminelen. Samen zetten ze de jacht in en komen ze al snel op het spoor van de moordenaar en dan komt Thomas voor een keuze te staan met desastreuze gevolgen...

Rache

Veel gehoord over Rache en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Rache heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Rache streamen

Wil je Rache, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Rache zelfs gratis kijken.

Rache downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Rache ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Rache er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Rache torrent

Op zoek naar een torrent van Rache? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Rache te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Rache trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Rache. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.