Rache
%
57

Rache

Nu kijken

Kijk Rache

Moeite met waar je nou Rache moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rache

Samenvatting

Thomas Archer (Ron Eldard) heeft het helemaal voor elkaar: een prachtige vrouw, een succesvolle baan en een geweldige zoon. Maar Thomas´ gelukkige leventje wordt compleet verwoest, wanneer op een dag een inbreker zijn huis binnendringt… Zijn zoon wordt vermoord, zijn vrouw aangerand en de politie kan de dader niet te pakken krijgen. Thomas is een gebroken man, maar hij blijft niet bij de pakken neerzitten: via zijn therapeut (Christopher Plummer) komt hij in contact met een bedrijfje dat gespecialiseerd is in het opsporen van gewetenloze criminelen. Samen zetten ze de jacht in en komen ze al snel op het spoor van de moordenaar en dan komt Thomas voor een keuze te staan met desastreuze gevolgen...

Rache

Benieuwd naar Rache? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Rache kunt bekijken.

Rache streamen

Wil je Rache streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Rache gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Rache downloaden

movies als Rache kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Rache. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Rache. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Rache torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Rache te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Rache trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Rache je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!