Rache
%
57

Rache

Nu kijken

Kijk Rache

Moeite met waar je nou Rache moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rache

Samenvatting

Thomas Archer (Ron Eldard) heeft het helemaal voor elkaar: een prachtige vrouw, een succesvolle baan en een geweldige zoon. Maar Thomas´ gelukkige leventje wordt compleet verwoest, wanneer op een dag een inbreker zijn huis binnendringt… Zijn zoon wordt vermoord, zijn vrouw aangerand en de politie kan de dader niet te pakken krijgen. Thomas is een gebroken man, maar hij blijft niet bij de pakken neerzitten: via zijn therapeut (Christopher Plummer) komt hij in contact met een bedrijfje dat gespecialiseerd is in het opsporen van gewetenloze criminelen. Samen zetten ze de jacht in en komen ze al snel op het spoor van de moordenaar en dan komt Thomas voor een keuze te staan met desastreuze gevolgen...

Rache

Zin om Rache lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Rache te bekijken voor je op een rijtje.

Rache downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Rache downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Rache. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Rache er ook in SD heel goed uit.

Rache streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Rache net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Rache hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Rache helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Rache torrent

Denk je dat je om Rache te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Rache trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Rache de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.