Als je verliefd wordt
%
45

Als je verliefd wordt

Nu kijken

Kijk Als je verliefd wordt

Moeite met waar je nou Als je verliefd wordt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Als je verliefd wordt

Samenvatting

Dertiger Benjamin (Bas Muijs) runt als CEO het grote overslagbedrijf in de Amsterdamse haven dat eigendom is van zijn superrijke vrouw Marilou. Afkomstig uit een gewoon milieu is hij niet gevoelig voor rangen en standen en wil vooral zijn werk goed doen. Zijn vrouw daarentegen heeft maar één obsessie; zichzelf verfraaien met plastische chirurgie. Op een avond valt Benjamin als een blok voor de fascinerende jonge vrouw Patty (Fajah Lourens), zonder te weten dat ze in de kantine van zijn bedrijf werkzaam is. Patty voelt zich totaal niet aangetrokken tot dit in haar ogen veel te gladde type. Om haar hart te veroveren ziet hij maar één mogelijkheid: in zijn eigen bedrijf undercover aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.

Regisseur en acteurs

 • Hans Scheepmaker portrait

  Hans Scheepmaker

  Director

 • Bas Muijs portait

  Bas Muijs

  Benjamin

 • Fajah Lourens portait

  Fajah Lourens

  Patty

 • Elle van Rijn portait

  Elle van Rijn

  Marilou

 • Erwin Bozzolini portait

  Erwin Bozzolini

  Waiter

 • Edwin Jonker portrait

  Edwin Jonker

  Jimmy

 • Nadia Poeschmann portrait

  Nadia Poeschmann

  Rosalie

 • Ernst Daniël Smid portrait

  Ernst Daniël Smid

  Daniël

 • Marc van Uchelen portrait

  Marc van Uchelen

  John

 • Nabil Aouled Ayadi portrait

  Nabil Aouled Ayadi

  Actor

 • Joost Buitenweg portrait

  Joost Buitenweg

  Actor

 • Jetty Mathurin portrait

  Jetty Mathurin

  Actor

 • Talisia Misiedjan portrait

  Talisia Misiedjan

  Actor

 • Mimoun Ouled Radi portrait

  Mimoun Ouled Radi

  Actor

 • Stefan Schotsborg portrait

  Stefan Schotsborg

  Actor

 • Casper van Bohemen portrait

  Casper van Bohemen

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Als je verliefd wordt

Veel gehoord over Als je verliefd wordt en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Als je verliefd wordt heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Als je verliefd wordt streamen

Wil je Als je verliefd wordt, de movie met Bas Muijs, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Als je verliefd wordt zelfs gratis kijken.

Als je verliefd wordt downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Als je verliefd wordt ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Als je verliefd wordt er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Als je verliefd wordt torrent

Op zoek naar een torrent van Als je verliefd wordt? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Als je verliefd wordt te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Als je verliefd wordt trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Als je verliefd wordt. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.