Als je verliefd wordt
%
45

Als je verliefd wordt

Nu kijken

Kijk Als je verliefd wordt

Moeite met waar je nou Als je verliefd wordt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Als je verliefd wordt

Samenvatting

Dertiger Benjamin Buck (Bas Muijs) runt als CEO het grote overslagbedrijf in de Amsterdamse haven dat zijn superrijke vrouw Marilou (Elle van Rijn) van haar vader heeft geërfd. Afkomstig uit een gewoon milieu is Benjamin niet gevoelig voor rangen en standen en verveelt hij zich in deze Wassenaarse kringen steeds meer. Zijn vrouw Marilou voelt zich daar echter als een vis in het water en heeft maar één obsessie; zich steeds verder verfraaien door plastische chirurgie. Op een avond valt Benjamin als een blok voor de fraaie en energieke Patty (Faya Lourens), zonder te weten dat dit mooie meisje in de kantine van zijn eigen bedrijf werkt. Maar Patty voelt zich totaal niet aangetrokken tot dit chique type. Om haar hart te veroveren gaat Benjamin daarom in zijn eigen bedrijf vermomd en zo undercover aan de slag als de volkse vrachtwagenchauffeur Bennie...

Regisseur en acteurs

 • Hans Scheepmaker portrait

  Hans Scheepmaker

  Director

 • Bas Muijs portait

  Bas Muijs

  Benjamin

 • Fajah Lourens portait

  Fajah Lourens

  Patty

 • Elle van Rijn portait

  Elle van Rijn

  Marilou

 • Erwin Bozzolini portait

  Erwin Bozzolini

  Waiter

 • Edwin Jonker portrait

  Edwin Jonker

  Jimmy

 • Nadia Poeschmann portrait

  Nadia Poeschmann

  Rosalie

 • Ernst Daniël Smid portrait

  Ernst Daniël Smid

  Daniël

 • Marc van Uchelen portrait

  Marc van Uchelen

  John

 • Nabil Aouled Ayadi portrait

  Nabil Aouled Ayadi

  Actor

 • Joost Buitenweg portrait

  Joost Buitenweg

  Actor

 • Jetty Mathurin portrait

  Jetty Mathurin

  Actor

 • Talisia Misiedjan portrait

  Talisia Misiedjan

  Actor

 • Mimoun Ouled Radi portrait

  Mimoun Ouled Radi

  Actor

 • Stefan Schotsborg portrait

  Stefan Schotsborg

  Actor

 • Casper van Bohemen portrait

  Casper van Bohemen

  Actor

Als je verliefd wordt

Op zoek naar Als je verliefd wordt? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Als je verliefd wordt streamen

Het streamen van movies als Als je verliefd wordt heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Als je verliefd wordt waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Als je verliefd wordt dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Als je verliefd wordt downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Als je verliefd wordt te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Als je verliefd wordt torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Als je verliefd wordt trailer

Weet je nog niet zeker of Als je verliefd wordt jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.