Altamira
%
59

Altamira

Kijk Altamira

Moeite met waar je nou Altamira moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1879 ontdekken de amateur-archeoloog Marcelino Sanz de Sautuola en zijn dochter María unieke prehistorische grotschilderingen in de grot van Altamira. Deze ontdekking brengt hem echter geen roem, in plaats daarvan wordt hij geconfronteerd met de onverschilligheid van de archeologische gemeenschap en de tegenwerking vanuit de katholieke kerk. Ondanks zijn onvermoeibare pogingen om de echtheid van zijn ontdekking te bewijzen wordt hij door de vooraanstaande archeoloog Émile Cartailhac voor bedrieger uitgemaakt.

Altamira

Benieuwd naar Altamira? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Altamira kunt bekijken.

Altamira streamen

Wil je Altamira streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Altamira gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Altamira downloaden

movies als Altamira kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Altamira. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Altamira. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Altamira torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Altamira te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Altamira trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Altamira je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!