Altamira
%
59

Altamira

Kijk Altamira

Moeite met waar je nou Altamira moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1879 ontdekken de amateur-archeoloog Marcelino Sanz de Sautuola en zijn dochter María unieke prehistorische grotschilderingen in de grot van Altamira. Deze ontdekking brengt hem echter geen roem, in plaats daarvan wordt hij geconfronteerd met de onverschilligheid van de archeologische gemeenschap en de tegenwerking vanuit de katholieke kerk. Ondanks zijn onvermoeibare pogingen om de echtheid van zijn ontdekking te bewijzen wordt hij door de vooraanstaande archeoloog Émile Cartailhac voor bedrieger uitgemaakt.

Altamira

Altamira streamen

Altamira streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Altamira downloaden

Zin om Altamira te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Altamira te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Altamira torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Altamira makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Altamira trailer

Wil je er zeker van zijn dat Altamira jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.