Alter Ego
%
44

Alter Ego

Kijk Alter Ego

Moeite met waar je nou Alter Ego moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set in an urban Japanese city, three young aspiring models are on their very first fashion shoot at an abandoned and neglected school one hot summer day. Without warning strange events begin occurring around the set that causes the models and photo crew to question their sanity as one by one they begin dying an agonizing and painful death. Deaths seemingly caused by none other then themselves.

Alter Ego

Wil je Alter Ego kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2002 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alter Ego streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alter Ego niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alter Ego zelfs gratis bekijken.

Alter Ego downloaden

Wil je Alter Ego ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alter Ego overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alter Ego torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alter Ego is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alter Ego trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alter Ego de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.