Alter Egos
%
52

Alter Egos

Bekijk de trailer

Kijk Alter Egos

Moeite met waar je nou Alter Egos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Er was een tijd dat superhelden gewaardeerd werden, no more... Ze moeten gewoon met de bus, hebben een eigen creditcard, het zijn net gewone mensen. Fridge verdenkt zijn vriendin van vreemdgaan... met zichzelf. En Captain Amazing bedenkt een plan om onze helden hun oude status terug te laten krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Jordan Galland portrait

  Jordan Galland

  Director

 • Kris Lemche portait

  Kris Lemche

  Fridge

 • Brooke Nevin portait

  Brooke Nevin

  Claudel

 • Joey Kern portait

  Joey Kern

  C-Thru

 • Danny Masterson portait

  Danny Masterson

  Jimmy

 • Christine Evangelista portait

  Christine Evangelista

  Emily

 • John Ventimiglia portait

  John Ventimiglia

  Shrink

 • Lou Carbonneau portrait

  Lou Carbonneau

  Marvin Chase

 • Marina Squerciati portait

  Marina Squerciati

  Dr. Sara Bella

Trailers

Alter Egos

Benieuwd naar Alter Egos? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alter Egos kunt bekijken.

Alter Egos streamen

Wil je Alter Egos streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alter Egos gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alter Egos downloaden

movies als Alter Egos kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alter Egos. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alter Egos. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alter Egos torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alter Egos te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alter Egos trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alter Egos je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!