Alter Egos
%
52

Alter Egos

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alter Egos

Moeite met waar je nou Alter Egos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alter Egos

Samenvatting

Er was een tijd dat superhelden gewaardeerd werden, no more... Ze moeten gewoon met de bus, hebben een eigen creditcard, het zijn net gewone mensen. Fridge verdenkt zijn vriendin van vreemdgaan... met zichzelf. En Captain Amazing bedenkt een plan om onze helden hun oude status terug te laten krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Jordan Galland portrait

  Jordan Galland

  Director

 • Kris Lemche portait

  Kris Lemche

  Fridge

 • Brooke Nevin portait

  Brooke Nevin

  Claudel

 • Joey Kern portait

  Joey Kern

  C-Thru

 • Danny Masterson portait

  Danny Masterson

  Jimmy

 • Christine Evangelista portait

  Christine Evangelista

  Emily

 • John Ventimiglia portait

  John Ventimiglia

  Shrink

 • Lou Carbonneau portrait

  Lou Carbonneau

  Marvin Chase

 • Marina Squerciati portait

  Marina Squerciati

  Dr. Sara Bella

Trailers

Alter Egos

Wil je Alter Egos kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alter Egos streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alter Egos niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alter Egos zelfs gratis bekijken.

Alter Egos downloaden

Wil je Alter Egos ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alter Egos overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alter Egos torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alter Egos is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alter Egos trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alter Egos de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.