Altered States
%
69

Altered States

Kijk Altered States

Moeite met waar je nou Altered States moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Eddie Jessup (William Hurt) is researcher aan de universiteit van Cordell. Hij onderzoekt de oorsprong van het leven en spuit zichzelf in met een van de Indianen afkomstige drug, die hem via hallucinaties terugvoeren naar het prilste begin van het leven op aarde. Om zich volledig te kunnen concentreren, sluit hij zich op in een stalen kist om één te worden met de aapmens. Dit onder felle protesten van zijn echtgenote en collega's, die vrezen dat dit experiment fout kan aflopen...

Altered States

Veel gehoord over Altered States en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Altered States heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Altered States streamen

Wil je Altered States, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Altered States zelfs gratis kijken.

Altered States downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Altered States ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Altered States er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Altered States torrent

Op zoek naar een torrent van Altered States? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Altered States te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Altered States trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Altered States. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.