Alternate Universe: A Rescue Mission

Alternate Universe: A Rescue Mission

Nu kijken

Kijk Alternate Universe: A Rescue Mission

Moeite met waar je nou Alternate Universe: A Rescue Mission moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alternate Universe: A Rescue Mission

Samenvatting

Orphaned sisters open a door to another world and discover their parents may be alive on the other side. But will the evil Verstag thwart the family's reunion?

Regisseur en acteurs

 • Estlin Feigley portrait

  Estlin Feigley

  Director

 • Steve Guttenberg portrait

  Steve Guttenberg

  Actor

 • Harry Lennix portrait

  Harry Lennix

  Actor

 • Stephanie Andrea Barron portrait

  Stephanie Andrea Barron

  Actor

 • Anna Benuzzi portrait

  Anna Benuzzi

  Actor

 • Zachary Keller portrait

  Zachary Keller

  Actor

Alternate Universe: A Rescue Mission

Zin om Alternate Universe: A Rescue Mission lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alternate Universe: A Rescue Mission te bekijken voor je op een rijtje.

Alternate Universe: A Rescue Mission downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alternate Universe: A Rescue Mission downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alternate Universe: A Rescue Mission. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alternate Universe: A Rescue Mission er ook in SD heel goed uit.

Alternate Universe: A Rescue Mission streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alternate Universe: A Rescue Mission net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alternate Universe: A Rescue Mission hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alternate Universe: A Rescue Mission helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alternate Universe: A Rescue Mission torrent

Denk je dat je om Alternate Universe: A Rescue Mission te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alternate Universe: A Rescue Mission trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alternate Universe: A Rescue Mission de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.