Althea
%
71

Althea

Kijk Althea

Moeite met waar je nou Althea moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Althea Gibson’s life and achievements transcend sports. A truant from the rough streets of Harlem, Althea emerged as a most unlikely queen of the highly segregated tennis world in the 1950s. Her roots as a sharecropper’s daughter, her family’s migration north to Harlem in the 1930s, mentoring from Sugar Ray Robinson, David Dinkins and others, and fame that thrust her unwillingly into the glare of the early Civil Rights movement, all bring her story into a much broader realm of the American story.

Althea

Zin om Althea lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Althea te bekijken voor je op een rijtje.

Althea downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Althea downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Althea. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Althea er ook in SD heel goed uit.

Althea streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Althea net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Althea hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Althea helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Althea torrent

Denk je dat je om Althea te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Althea trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Althea de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.