Altitude
%
42

Altitude

Nu kijken

Kijk Altitude

Moeite met waar je nou Altitude moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Altitude

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

A female FBI agent is offered millions to help a thief escape from a hijacked airplane.

Regisseur en acteurs

 • Alex Merkin portrait

  Alex Merkin

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Sharpe

 • Denise Richards portait

  Denise Richards

  Gretchen Blair

 • Greer Grammer portait

  Greer Grammer

  Sadie

 • Jonathan Lipnicki portait

  Jonathan Lipnicki

  Rick

 • John Posey portait

  John Posey

  Pilot

 • Chelsea Edmundson portait

  Chelsea Edmundson

  Clare

 • Chuck Liddell portait

  Chuck Liddell

  Rawbones

 • Jordi Vilasuso portait

  Jordi Vilasuso

  Luke Byres

 • Stephen Graybill portait

  Stephen Graybill

  Businessman

Altitude

Veel gehoord over Altitude en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Altitude heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Altitude streamen

Wil je Altitude, de movie met Dolph Lundgren, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Altitude zelfs gratis kijken.

Altitude downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Altitude ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Altitude er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Altitude torrent

Op zoek naar een torrent van Altitude? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Altitude te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Altitude trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Altitude. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.