Altitude
%
42

Altitude

Nu kijken

Kijk Altitude

Moeite met waar je nou Altitude moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Altitude

Samenvatting

A female FBI agent is offered millions to help a thief escape from a hijacked airplane.

Regisseur en acteurs

 • Alex Merkin portrait

  Alex Merkin

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Sharpe

 • Denise Richards portait

  Denise Richards

  Gretchen Blair

 • Greer Grammer portait

  Greer Grammer

  Sadie

 • Jonathan Lipnicki portait

  Jonathan Lipnicki

  Rick

 • John Posey portait

  John Posey

  Pilot

 • Chelsea Edmundson portait

  Chelsea Edmundson

  Clare

 • Chuck Liddell portait

  Chuck Liddell

  Rawbones

 • Jordi Vilasuso portait

  Jordi Vilasuso

  Luke Byres

 • Stephen Graybill portait

  Stephen Graybill

  Businessman

Altitude

Zin om Altitude lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Altitude te bekijken voor je op een rijtje.

Altitude downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Altitude downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Altitude. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Altitude er ook in SD heel goed uit.

Altitude streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Altitude net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Altitude hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Altitude helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Altitude torrent

Denk je dat je om Altitude te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Altitude trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Altitude de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.