Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein
%
63

Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein

Moeite met waar je nou Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein

Samenvatting

In een pretpark van een filmstudio vinden Alvin, Simon en Theodore de weg naar de Frankenstein kasteel attractie waar ze het bekende monster ontmoeten!

Regisseur en acteurs

 • Kathi Castillo portrait

  Kathi Castillo

  director

 • Dee Bradley Baker portrait

  Dee Bradley Baker

  actor

 • Jim Meskiman portrait

  Jim Meskiman

  actor

 • Ross Bagdasarian Jr. portrait

  Ross Bagdasarian Jr.

  actor

 • Jim Meskimen portrait

  Jim Meskimen

  actor

 • Michael Bell portrait

  Michael Bell

  actor

 • Janice Karman portrait

  Janice Karman

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

Trailers

Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein

Wil je Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1999 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein zelfs gratis bekijken.

Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein downloaden

Wil je Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alvin and the Chipmunks meet Frankenstein de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.