Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman
%
67

Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman

Moeite met waar je nou Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman

Samenvatting

In deze griezelige speelfilm, spelen Alvin, Simon en Theodore een productie van "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" na en het wordt echt angstaanjagend!

Regisseur en acteurs

 • Kathi Castillo portrait

  Kathi Castillo

  director

 • Ross Bagdasarian Jr. portrait

  Ross Bagdasarian Jr.

  actor

 • Rob Paulsen portrait

  Rob Paulsen

  actor

 • April Winchell portrait

  April Winchell

  actor

 • Maurice LaMarche portrait

  Maurice LaMarche

  actor

 • Miriam Flynn portrait

  Miriam Flynn

  actor

 • Janice Karman portrait

  Janice Karman

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Elizabeth Daily portrait

  Elizabeth Daily

  actor

Trailers

Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman

Zin om Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman te bekijken voor je op een rijtje.

Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman er ook in SD heel goed uit.

Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman torrent

Denk je dat je om Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.