Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
%
45

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Moeite met waar je nou Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

There have been many great movie sequels. There have even been prequels. Now, get ready for the world's first SQUEAKQUEL! After Dave Seville has an unfortunate accident, pop sensations Alvin, Simon and Theodore end up in the care of Dave's twenty-something nephew Toby (Zachary Levi). The boys must put aside music superstardom to return to school, and are tasked with saving the school's music program by winning the $25,000 prize in a battle of the bands. But the Chipmunks unexpectedly meet their match in three singing chipmunks known as The Chipettes - Brittany, Eleanor and Jeanette. Romantic and musical sparks are ignited when the Chipmunks and Chipettes square off.

Regisseur en acteurs

 • Betty Thomas portait

  Betty Thomas

  Director

 • Zachary Levi portait

  Zachary Levi

  Toby

 • David Cross portait

  David Cross

  Ian

 • Jason Lee portait

  Jason Lee

  Dave

 • Justin Long portait

  Justin Long

  Alvin (voice)

 • Matthew Gray Gubler portait

  Matthew Gray Gubler

  Simon (voice)

 • Jesse McCartney portait

  Jesse McCartney

  Theodore (voice)

 • Amy Poehler portait

  Amy Poehler

  Eleanor (voice)

 • Anna Faris portait

  Anna Faris

  Jeanette (voice)

 • Christina Applegate portait

  Christina Applegate

  Brittany (voice)

 • Wendie Malick portait

  Wendie Malick

  Dr. Rubin

 • Anjelah N. Johnson portait

  Anjelah N. Johnson

  Julie

 • Kathryn Joosten portait

  Kathryn Joosten

  Aunt Jackie

 • Kevin G. Schmidt portait

  Kevin G. Schmidt

  Ryan

 • Chris Warren, Jr. portait

  Chris Warren, Jr.

  Xander

 • Bridgit Mendler portait

  Bridgit Mendler

  Becca

 • Alexandra Shipp portait

  Alexandra Shipp

  Valentina

 • Brittany Anne Pirtle portait

  Brittany Anne Pirtle

  Cheerleader (uncredited)

Trailers

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Zin om Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel te bekijken voor je op een rijtje.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel er ook in SD heel goed uit.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel torrent

Denk je dat je om Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.