Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked
%
44

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Moeite met waar je nou Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

When Alvin and the Chipmunks board a cruise liner for a little R&R, they naturally get into trouble... and end up castaways on a deserted island!

Regisseur en acteurs

 • Mike Mitchell portait

  Mike Mitchell

  Director

 • Jason Lee portait

  Jason Lee

  David Seville

 • David Cross portait

  David Cross

  Ian

 • Jenny Slate portait

  Jenny Slate

  Zoe

 • Andy Buckley portait

  Andy Buckley

  Captain Correlli

 • Justin Long portait

  Justin Long

  Alvin (voice)

 • Matthew Gray Gubler portait

  Matthew Gray Gubler

  Simon (voice)

 • Jesse McCartney portait

  Jesse McCartney

  Theodore (voice)

 • Christina Applegate portait

  Christina Applegate

  Brittany (voice)

 • Amy Poehler portait

  Amy Poehler

  Eleanor (voice)

 • Anna Faris portait

  Anna Faris

  Jeanette (voice)

 • Alan Tudyk portait

  Alan Tudyk

  Simone (voice)

Trailers

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Wil je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked kijken? De movie van Mike Mitchell uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked downloaden

Het downloaden van Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked streamen

Het streamen van Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked kijkt. Ideaal!

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.