Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked
%
44

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Moeite met waar je nou Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

When Alvin and the Chipmunks board a cruise liner for a little R&R, they naturally get into trouble... and end up castaways on a deserted island!

Regisseur en acteurs

 • Mike Mitchell portait

  Mike Mitchell

  Director

 • Jason Lee portait

  Jason Lee

  David Seville

 • David Cross portait

  David Cross

  Ian

 • Jenny Slate portait

  Jenny Slate

  Zoe

 • Andy Buckley portait

  Andy Buckley

  Captain Correlli

 • Justin Long portait

  Justin Long

  Alvin (voice)

 • Matthew Gray Gubler portait

  Matthew Gray Gubler

  Simon (voice)

 • Jesse McCartney portait

  Jesse McCartney

  Theodore (voice)

 • Christina Applegate portait

  Christina Applegate

  Brittany (voice)

 • Amy Poehler portait

  Amy Poehler

  Eleanor (voice)

 • Anna Faris portait

  Anna Faris

  Jeanette (voice)

 • Alan Tudyk portait

  Alan Tudyk

  Simone (voice)

Trailers

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Zin om Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked te bekijken voor je op een rijtje.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked er ook in SD heel goed uit.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked torrent

Denk je dat je om Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.