Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked
%
44

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Moeite met waar je nou Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

When Alvin and the Chipmunks board a cruise liner for a little R&R, they naturally get into trouble... and end up castaways on a deserted island!

Regisseur en acteurs

 • Mike Mitchell portait

  Mike Mitchell

  Director

 • Jason Lee portait

  Jason Lee

  David Seville

 • David Cross portait

  David Cross

  Ian

 • Jenny Slate portait

  Jenny Slate

  Zoe

 • Andy Buckley portait

  Andy Buckley

  Captain Correlli

 • Justin Long portait

  Justin Long

  Alvin (voice)

 • Matthew Gray Gubler portait

  Matthew Gray Gubler

  Simon (voice)

 • Jesse McCartney portait

  Jesse McCartney

  Theodore (voice)

 • Christina Applegate portait

  Christina Applegate

  Brittany (voice)

 • Amy Poehler portait

  Amy Poehler

  Eleanor (voice)

 • Anna Faris portait

  Anna Faris

  Jeanette (voice)

 • Alan Tudyk portait

  Alan Tudyk

  Simone (voice)

Trailers

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Op zoek naar Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked streamen

Het streamen van movies als Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked trailer

Weet je nog niet zeker of Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.