Alvin en de Chipmunks
%
52

Alvin en de Chipmunks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin en de Chipmunks

Moeite met waar je nou Alvin en de Chipmunks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin en de Chipmunks

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Alvin and the Chipmunks meet their future manager -- a struggling songwriter named Dave Seville -- for the first time in this animated feature.

Regisseur en acteurs

 • Tim Hill portrait

  Tim Hill

  director

 • Jesse McCartney portrait

  Jesse McCartney

  actor

 • Matthew Gray Gubler portrait

  Matthew Gray Gubler

  actor

 • Justin Long portrait

  Justin Long

  actor

 • Jane Lynch portrait

  Jane Lynch

  actor

 • Cameron Richardson portrait

  Cameron Richardson

  actor

 • David Cross portrait

  David Cross

  actor

 • Jason Lee portrait

  Jason Lee

  actor

Trailers

Alvin en de Chipmunks

Benieuwd naar Alvin en de Chipmunks? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alvin en de Chipmunks kunt bekijken.

Alvin en de Chipmunks streamen

Wil je Alvin en de Chipmunks streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alvin en de Chipmunks gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alvin en de Chipmunks downloaden

movies als Alvin en de Chipmunks kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alvin en de Chipmunks. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alvin en de Chipmunks. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alvin en de Chipmunks torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alvin en de Chipmunks te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alvin en de Chipmunks trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alvin en de Chipmunks je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!