Alvin en de Chipmunks
%
52

Alvin en de Chipmunks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin en de Chipmunks

Moeite met waar je nou Alvin en de Chipmunks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin en de Chipmunks

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Alvin and the Chipmunks meet their future manager -- a struggling songwriter named Dave Seville -- for the first time in this animated feature.

Regisseur en acteurs

 • Tim Hill portrait

  Tim Hill

  director

 • Jesse McCartney portrait

  Jesse McCartney

  actor

 • Matthew Gray Gubler portrait

  Matthew Gray Gubler

  actor

 • Justin Long portrait

  Justin Long

  actor

 • Jane Lynch portrait

  Jane Lynch

  actor

 • Cameron Richardson portrait

  Cameron Richardson

  actor

 • David Cross portrait

  David Cross

  actor

 • Jason Lee portrait

  Jason Lee

  actor

Trailers

Alvin en de Chipmunks

Wil je Alvin en de Chipmunks kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alvin en de Chipmunks streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alvin en de Chipmunks niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alvin en de Chipmunks zelfs gratis bekijken.

Alvin en de Chipmunks downloaden

Wil je Alvin en de Chipmunks ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alvin en de Chipmunks overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alvin en de Chipmunks torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alvin en de Chipmunks is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alvin en de Chipmunks trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alvin en de Chipmunks de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.