Alvin and the Chipmunks
%
52

Alvin and the Chipmunks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin and the Chipmunks

Moeite met waar je nou Alvin and the Chipmunks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin and the Chipmunks

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Alvin and the Chipmunks draait?

Samenvatting

Alvin and the Chipmunks meet their future manager -- a struggling songwriter named Dave Seville -- for the first time in this animated feature.

Regisseur en acteurs

 • Tim Hill portrait

  Tim Hill

  director

 • Jesse McCartney portrait

  Jesse McCartney

  actor

 • Matthew Gray Gubler portrait

  Matthew Gray Gubler

  actor

 • Justin Long portrait

  Justin Long

  actor

 • Jane Lynch portrait

  Jane Lynch

  actor

 • Cameron Richardson portrait

  Cameron Richardson

  actor

 • David Cross portrait

  David Cross

  actor

 • Jason Lee portrait

  Jason Lee

  actor

Trailers

Alvin and the Chipmunks

Benieuwd naar Alvin and the Chipmunks? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Alvin and the Chipmunks draait.

Alvin and the Chipmunks in de bioscoop

Alvin and the Chipmunks draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Alvin and the Chipmunks.

Alvin and the Chipmunks streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Alvin and the Chipmunks te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Alvin and the Chipmunks een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Alvin and the Chipmunks zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Alvin and the Chipmunks torrent

Op zoek naar een torrent van Alvin and the Chipmunks? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Alvin and the Chipmunks zonder zorgen.

Alvin and the Chipmunks downloaden

Als Alvin and the Chipmunks binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Alvin and the Chipmunks trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Alvin and the Chipmunks de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.