Alvin en de Chipmunks
%
52

Alvin en de Chipmunks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alvin en de Chipmunks

Moeite met waar je nou Alvin en de Chipmunks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alvin en de Chipmunks

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Alvin and the Chipmunks meet their future manager -- a struggling songwriter named Dave Seville -- for the first time in this animated feature.

Regisseur en acteurs

 • Tim Hill portrait

  Tim Hill

  director

 • Jesse McCartney portrait

  Jesse McCartney

  actor

 • Matthew Gray Gubler portrait

  Matthew Gray Gubler

  actor

 • Justin Long portrait

  Justin Long

  actor

 • Jane Lynch portrait

  Jane Lynch

  actor

 • Cameron Richardson portrait

  Cameron Richardson

  actor

 • David Cross portrait

  David Cross

  actor

 • Jason Lee portrait

  Jason Lee

  actor

Trailers

Alvin en de Chipmunks

Veel gehoord over Alvin en de Chipmunks en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alvin en de Chipmunks heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alvin en de Chipmunks streamen

Wil je Alvin en de Chipmunks, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alvin en de Chipmunks zelfs gratis kijken.

Alvin en de Chipmunks downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alvin en de Chipmunks ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alvin en de Chipmunks er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alvin en de Chipmunks torrent

Op zoek naar een torrent van Alvin en de Chipmunks? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alvin en de Chipmunks te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alvin en de Chipmunks trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alvin en de Chipmunks. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.