Always
%
64

Always

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Always

Moeite met waar je nou Always moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Always

Samenvatting

Piloot Pete Sandich maakt deel uit van een team brandbestrijders. Wanneer hij in de lucht is, voelt hij zich volledig ontspannen en hoewel het gevaar voortdurend om de hoek loert, kent hij geen angst. Vliegen is zijn leven en hij denkt er niet aan er ooit mee te stoppen. Maar zijn vriendin Dorinda is voortdurend bang dat hij niet meer zal terugkeren. Ze kan dan ook niet genieten van haar liefde voor Pete. Op een dag wordt haar grootste vrees werkelijkheid. Het vliegtuig van Pete stort neer. Hij overleeft de crash niet. Onderweg naar de hemel maakt Pete kennis met Hap. Zij wil dat hij terugkeert en zijn inspiratie en ervaring doorgeeft aan de jonge piloot Ted Baker. Pete ontdekt echter al snel dat dit niet het echte doel van zijn missie is. Hoewel hij onzichtbaar is en niet gehoord kan worden, moet hij afscheid nemen van zijn geliefde Dorinda.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portait

  Steven Spielberg

  Director

 • Richard Dreyfuss portait

  Richard Dreyfuss

  Pete Sandich

 • Holly Hunter portait

  Holly Hunter

  Dorinda Durston

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Al Yackey

 • Audrey Hepburn portait

  Audrey Hepburn

  Hap

 • Brad Johnson portait

  Brad Johnson

  Ted Baker

 • Keith David portait

  Keith David

  Powerhouse

 • Roberts Blossom portait

  Roberts Blossom

  Dave

Trailers

Always

Wil je Always kijken? De movie van Steven Spielberg uit 1989 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Always op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Always met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Always downloaden

Het downloaden van Always is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Always ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Always streamen

Het streamen van Always heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Always online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Always kijkt. Ideaal!

Always torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Always. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Always trailer

Bekijk eerst even de trailer van Always voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.