Always
%
64

Always

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Always

Moeite met waar je nou Always moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Always

Samenvatting

Pete Sandlich (Dreyfuss) is een legendarische piloot die bosbranden bestrijdt samen met zijn goede vriend Al (Goodman). Op een dag slaat het noodlot toe en komt Pete om het leven. Hij komt terug als engel en moet zijn vriendin (Hunter) helpen haar leven weer op gang te krijgen. Dit is echter moeilijker dan het lijkt, want Pete wil nog helemaal niet accepteren dat hij er niet meer is.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portait

  Steven Spielberg

  Director

 • Richard Dreyfuss portait

  Richard Dreyfuss

  Pete Sandich

 • Holly Hunter portait

  Holly Hunter

  Dorinda Durston

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Al Yackey

 • Audrey Hepburn portait

  Audrey Hepburn

  Hap

 • Brad Johnson portait

  Brad Johnson

  Ted Baker

 • Keith David portait

  Keith David

  Powerhouse

 • Roberts Blossom portait

  Roberts Blossom

  Dave

Trailers

Always

Zin om Always lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Always te bekijken voor je op een rijtje.

Always downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Always downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Always. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Always er ook in SD heel goed uit.

Always streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Always net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Always hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Always helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Always torrent

Denk je dat je om Always te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Always trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Always de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.