Always
%
64

Always

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Always

Moeite met waar je nou Always moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Always

Samenvatting

Piloot Pete Sandich maakt deel uit van een team brandbestrijders. Wanneer hij in de lucht is, voelt hij zich volledig ontspannen en hoewel het gevaar voortdurend om de hoek loert, kent hij geen angst. Vliegen is zijn leven en hij denkt er niet aan er ooit mee te stoppen. Maar zijn vriendin Dorinda is voortdurend bang dat hij niet meer zal terugkeren. Ze kan dan ook niet genieten van haar liefde voor Pete. Op een dag wordt haar grootste vrees werkelijkheid. Het vliegtuig van Pete stort neer. Hij overleeft de crash niet. Onderweg naar de hemel maakt Pete kennis met Hap. Zij wil dat hij terugkeert en zijn inspiratie en ervaring doorgeeft aan de jonge piloot Ted Baker. Pete ontdekt echter al snel dat dit niet het echte doel van zijn missie is. Hoewel hij onzichtbaar is en niet gehoord kan worden, moet hij afscheid nemen van zijn geliefde Dorinda.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portait

  Steven Spielberg

  Director

 • Richard Dreyfuss portait

  Richard Dreyfuss

  Pete Sandich

 • Holly Hunter portait

  Holly Hunter

  Dorinda Durston

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Al Yackey

 • Audrey Hepburn portait

  Audrey Hepburn

  Hap

 • Brad Johnson portait

  Brad Johnson

  Ted Baker

 • Keith David portait

  Keith David

  Powerhouse

 • Roberts Blossom portait

  Roberts Blossom

  Dave

Trailers

Always

Op zoek naar Always? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Always streamen

Het streamen van movies als Always heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Always waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Always dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Always downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Always te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Always torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Always trailer

Weet je nog niet zeker of Always jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.