Always
%
64

Always

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Always

Moeite met waar je nou Always moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Always

Samenvatting

Pete Sandlich (Dreyfuss) is een legendarische piloot die bosbranden bestrijdt samen met zijn goede vriend Al (Goodman). Op een dag slaat het noodlot toe en komt Pete om het leven. Hij komt terug als engel en moet zijn vriendin (Hunter) helpen haar leven weer op gang te krijgen. Dit is echter moeilijker dan het lijkt, want Pete wil nog helemaal niet accepteren dat hij er niet meer is.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portait

  Steven Spielberg

  Director

 • Richard Dreyfuss portait

  Richard Dreyfuss

  Pete Sandich

 • Holly Hunter portait

  Holly Hunter

  Dorinda Durston

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Al Yackey

 • Audrey Hepburn portait

  Audrey Hepburn

  Hap

 • Brad Johnson portait

  Brad Johnson

  Ted Baker

 • Keith David portait

  Keith David

  Powerhouse

 • Roberts Blossom portait

  Roberts Blossom

  Dave

Trailers

Always

Veel gehoord over Always en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Always heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Always streamen

Wil je Always, de movie met Richard Dreyfuss, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Always zelfs gratis kijken.

Always downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Always ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Always er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Always torrent

Op zoek naar een torrent van Always? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Always te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Always trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Always. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.