Alza la Testa
%
62

Alza la Testa

Kijk Alza la Testa

Moeite met waar je nou Alza la Testa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mero, een getalenteerd scheepsbouwer, staat er alleen voor in de opvoeding van zijn zoon Lorenzo. Zijn zoon, voortkomend uit een relatie met een Albanese vrouw, is zijn enige reden van bestaan. Mero droomt ervan hem te zien schitteren in de ring als een bokskampioen, in tegenstelling tot zijn weinig betekenende carrière als amateurbokser. Daarom traint hij zijn zoon dagelijks en leert hij hem dag na dag hoe hij moet terugslaan en moet oppassen voor de uppercuts die het leven soms uitdeelt. Het evenwicht van deze relatie wordt verstoord door de terugkomst van Lorenzo's moeder Denisa en door de ontmoeting van Lorenzo met de jonge Ana. Maar Mero heeft nog grotere beproevingen te doorstaan: hij moet het hoofd bieden aan het grootste verdriet, aan zijn eigen vooroordelen en aan de uitgestrektheid van het noordoosten van Italië...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Angelini portrait

  Alessandro Angelini

  Director

 • Duccio Camerini portrait

  Duccio Camerini

  Abatino

 • Gabriele Campanelli portrait

  Gabriele Campanelli

  Lorenzo

 • Sergio Castellitto portait

  Sergio Castellitto

  Mero

 • Giorgio Colangeli portait

  Giorgio Colangeli

  Malagodi

 • Augusto Fornari portrait

  Augusto Fornari

  Brancifiore

 • Anita Kravos portrait

  Anita Kravos

  Sonia

 • Gabriel Spahiu portait

  Gabriel Spahiu

  Radu

Alza la Testa

Wil je Alza la Testa kijken? De movie van Alessandro Angelini uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alza la Testa op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alza la Testa met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alza la Testa downloaden

Het downloaden van Alza la Testa is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alza la Testa ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alza la Testa streamen

Het streamen van Alza la Testa heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alza la Testa online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alza la Testa kijkt. Ideaal!

Alza la Testa torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alza la Testa. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alza la Testa trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alza la Testa voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.