Alza la Testa
%
62

Alza la Testa

Kijk Alza la Testa

Moeite met waar je nou Alza la Testa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mero, een getalenteerd scheepsbouwer, staat er alleen voor in de opvoeding van zijn zoon Lorenzo. Zijn zoon, voortkomend uit een relatie met een Albanese vrouw, is zijn enige reden van bestaan. Mero droomt ervan hem te zien schitteren in de ring als een bokskampioen, in tegenstelling tot zijn weinig betekenende carrière als amateurbokser. Daarom traint hij zijn zoon dagelijks en leert hij hem dag na dag hoe hij moet terugslaan en moet oppassen voor de uppercuts die het leven soms uitdeelt. Het evenwicht van deze relatie wordt verstoord door de terugkomst van Lorenzo's moeder Denisa en door de ontmoeting van Lorenzo met de jonge Ana. Maar Mero heeft nog grotere beproevingen te doorstaan: hij moet het hoofd bieden aan het grootste verdriet, aan zijn eigen vooroordelen en aan de uitgestrektheid van het noordoosten van Italië...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Angelini portrait

  Alessandro Angelini

  Director

 • Duccio Camerini portrait

  Duccio Camerini

  Abatino

 • Gabriele Campanelli portrait

  Gabriele Campanelli

  Lorenzo

 • Sergio Castellitto portait

  Sergio Castellitto

  Mero

 • Giorgio Colangeli portait

  Giorgio Colangeli

  Malagodi

 • Augusto Fornari portrait

  Augusto Fornari

  Brancifiore

 • Anita Kravos portrait

  Anita Kravos

  Sonia

 • Gabriel Spahiu portait

  Gabriel Spahiu

  Radu

Alza la Testa

Benieuwd naar Alza la Testa? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alza la Testa kunt bekijken.

Alza la Testa streamen

Wil je Alza la Testa streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alza la Testa gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alza la Testa downloaden

movies als Alza la Testa kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alza la Testa. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alza la Testa. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alza la Testa torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alza la Testa te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alza la Testa trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alza la Testa je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!