Alza la Testa
%
62

Alza la Testa

Kijk Alza la Testa

Moeite met waar je nou Alza la Testa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mero, een getalenteerd scheepsbouwer, staat er alleen voor in de opvoeding van zijn zoon Lorenzo. Zijn zoon, voortkomend uit een relatie met een Albanese vrouw, is zijn enige reden van bestaan. Mero droomt ervan hem te zien schitteren in de ring als een bokskampioen, in tegenstelling tot zijn weinig betekenende carrière als amateurbokser. Daarom traint hij zijn zoon dagelijks en leert hij hem dag na dag hoe hij moet terugslaan en moet oppassen voor de uppercuts die het leven soms uitdeelt. Het evenwicht van deze relatie wordt verstoord door de terugkomst van Lorenzo's moeder Denisa en door de ontmoeting van Lorenzo met de jonge Ana. Maar Mero heeft nog grotere beproevingen te doorstaan: hij moet het hoofd bieden aan het grootste verdriet, aan zijn eigen vooroordelen en aan de uitgestrektheid van het noordoosten van Italië...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Angelini portrait

  Alessandro Angelini

  Director

 • Duccio Camerini portrait

  Duccio Camerini

  Abatino

 • Gabriele Campanelli portrait

  Gabriele Campanelli

  Lorenzo

 • Sergio Castellitto portait

  Sergio Castellitto

  Mero

 • Giorgio Colangeli portait

  Giorgio Colangeli

  Malagodi

 • Augusto Fornari portrait

  Augusto Fornari

  Brancifiore

 • Anita Kravos portrait

  Anita Kravos

  Sonia

 • Gabriel Spahiu portait

  Gabriel Spahiu

  Radu

Alza la Testa

Alza la Testa streamen

Alza la Testa streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alza la Testa downloaden

Zin om Alza la Testa te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alza la Testa te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alza la Testa torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alza la Testa makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alza la Testa trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alza la Testa jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.