Alza la Testa
%
62

Alza la Testa

Kijk Alza la Testa

Moeite met waar je nou Alza la Testa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mero, een getalenteerd scheepsbouwer, staat er alleen voor in de opvoeding van zijn zoon Lorenzo. Zijn zoon, voortkomend uit een relatie met een Albanese vrouw, is zijn enige reden van bestaan. Mero droomt ervan hem te zien schitteren in de ring als een bokskampioen, in tegenstelling tot zijn weinig betekenende carrière als amateurbokser. Daarom traint hij zijn zoon dagelijks en leert hij hem dag na dag hoe hij moet terugslaan en moet oppassen voor de uppercuts die het leven soms uitdeelt. Het evenwicht van deze relatie wordt verstoord door de terugkomst van Lorenzo's moeder Denisa en door de ontmoeting van Lorenzo met de jonge Ana. Maar Mero heeft nog grotere beproevingen te doorstaan: hij moet het hoofd bieden aan het grootste verdriet, aan zijn eigen vooroordelen en aan de uitgestrektheid van het noordoosten van Italië...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Angelini portrait

  Alessandro Angelini

  Director

 • Duccio Camerini portrait

  Duccio Camerini

  Abatino

 • Gabriele Campanelli portrait

  Gabriele Campanelli

  Lorenzo

 • Sergio Castellitto portait

  Sergio Castellitto

  Mero

 • Giorgio Colangeli portait

  Giorgio Colangeli

  Malagodi

 • Augusto Fornari portrait

  Augusto Fornari

  Brancifiore

 • Anita Kravos portrait

  Anita Kravos

  Sonia

 • Gabriel Spahiu portait

  Gabriel Spahiu

  Radu

Alza la Testa

Zin om Alza la Testa lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alza la Testa te bekijken voor je op een rijtje.

Alza la Testa downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alza la Testa downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alza la Testa. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alza la Testa er ook in SD heel goed uit.

Alza la Testa streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alza la Testa net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alza la Testa hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alza la Testa helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alza la Testa torrent

Denk je dat je om Alza la Testa te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alza la Testa trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alza la Testa de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.