Alza la Testa
%
62

Alza la Testa

Kijk Alza la Testa

Moeite met waar je nou Alza la Testa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mero, een getalenteerd scheepsbouwer, staat er alleen voor in de opvoeding van zijn zoon Lorenzo. Zijn zoon, voortkomend uit een relatie met een Albanese vrouw, is zijn enige reden van bestaan. Mero droomt ervan hem te zien schitteren in de ring als een bokskampioen, in tegenstelling tot zijn weinig betekenende carrière als amateurbokser. Daarom traint hij zijn zoon dagelijks en leert hij hem dag na dag hoe hij moet terugslaan en moet oppassen voor de uppercuts die het leven soms uitdeelt. Het evenwicht van deze relatie wordt verstoord door de terugkomst van Lorenzo's moeder Denisa en door de ontmoeting van Lorenzo met de jonge Ana. Maar Mero heeft nog grotere beproevingen te doorstaan: hij moet het hoofd bieden aan het grootste verdriet, aan zijn eigen vooroordelen en aan de uitgestrektheid van het noordoosten van Italië...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Angelini portrait

  Alessandro Angelini

  Director

 • Duccio Camerini portrait

  Duccio Camerini

  Abatino

 • Gabriele Campanelli portrait

  Gabriele Campanelli

  Lorenzo

 • Sergio Castellitto portait

  Sergio Castellitto

  Mero

 • Giorgio Colangeli portait

  Giorgio Colangeli

  Malagodi

 • Augusto Fornari portrait

  Augusto Fornari

  Brancifiore

 • Anita Kravos portrait

  Anita Kravos

  Sonia

 • Gabriel Spahiu portait

  Gabriel Spahiu

  Radu

Alza la Testa

Veel gehoord over Alza la Testa en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alza la Testa heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alza la Testa streamen

Wil je Alza la Testa, de movie met Duccio Camerini, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alza la Testa zelfs gratis kijken.

Alza la Testa downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alza la Testa ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alza la Testa er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alza la Testa torrent

Op zoek naar een torrent van Alza la Testa? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alza la Testa te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alza la Testa trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alza la Testa. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.