Amanda

Amanda

Kijk Amanda

Moeite met waar je nou Amanda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat zijn zus is vermoord, moet David plotseling voor zijn zevenjarige nicht Amanda zorgen.

Regisseur en acteurs

 • Mikhaël Hers portrait

  Mikhaël Hers

  Director

 • Vincent Lacoste portait

  Vincent Lacoste

  Actor

 • Stacy Martin portait

  Stacy Martin

  Actor

 • Marianne Basler portait

  Marianne Basler

  Actor

 • Jonathan Cohen portait

  Jonathan Cohen

  Actor

 • Ophélia Kolb portait

  Ophélia Kolb

  Actor

 • Isaure Multrier portrait

  Isaure Multrier

  Actor

Amanda

Benieuwd naar Amanda? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Amanda kunt bekijken.

Amanda streamen

Wil je Amanda streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Amanda gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Amanda downloaden

movies als Amanda kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Amanda. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amanda. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Amanda torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Amanda te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Amanda trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Amanda je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!