Amanda

Amanda

Kijk Amanda

Moeite met waar je nou Amanda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat zijn zus is vermoord, moet David plotseling voor zijn zevenjarige nicht Amanda zorgen.

Regisseur en acteurs

 • Mikhaël Hers portrait

  Mikhaël Hers

  Director

 • Vincent Lacoste portait

  Vincent Lacoste

  Actor

 • Stacy Martin portait

  Stacy Martin

  Actor

 • Marianne Basler portait

  Marianne Basler

  Actor

 • Jonathan Cohen portait

  Jonathan Cohen

  Actor

 • Ophélia Kolb portait

  Ophélia Kolb

  Actor

 • Isaure Multrier portrait

  Isaure Multrier

  Actor

Amanda

Veel gehoord over Amanda en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Amanda heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Amanda streamen

Wil je Amanda, de movie met Vincent Lacoste, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Amanda zelfs gratis kijken.

Amanda downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Amanda ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Amanda er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Amanda torrent

Op zoek naar een torrent van Amanda? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Amanda te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Amanda trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Amanda. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.