Amanda

Amanda

Kijk Amanda

Moeite met waar je nou Amanda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat zijn zus is vermoord, moet David plotseling voor zijn zevenjarige nicht Amanda zorgen.

Regisseur en acteurs

 • Mikhaël Hers portrait

  Mikhaël Hers

  Director

 • Vincent Lacoste portait

  Vincent Lacoste

  Actor

 • Stacy Martin portait

  Stacy Martin

  Actor

 • Marianne Basler portait

  Marianne Basler

  Actor

 • Jonathan Cohen portait

  Jonathan Cohen

  Actor

 • Ophélia Kolb portait

  Ophélia Kolb

  Actor

 • Isaure Multrier portrait

  Isaure Multrier

  Actor

Amanda

Op zoek naar Amanda? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Amanda streamen

Het streamen van movies als Amanda heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Amanda waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Amanda dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Amanda downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Amanda te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Amanda torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Amanda trailer

Weet je nog niet zeker of Amanda jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.