Amanda

Amanda

Kijk Amanda

Moeite met waar je nou Amanda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat zijn zus is vermoord, moet David plotseling voor zijn zevenjarige nicht Amanda zorgen.

Regisseur en acteurs

 • Mikhaël Hers portrait

  Mikhaël Hers

  Director

 • Vincent Lacoste portait

  Vincent Lacoste

  Actor

 • Stacy Martin portait

  Stacy Martin

  Actor

 • Marianne Basler portait

  Marianne Basler

  Actor

 • Jonathan Cohen portait

  Jonathan Cohen

  Actor

 • Ophélia Kolb portait

  Ophélia Kolb

  Actor

 • Isaure Multrier portrait

  Isaure Multrier

  Actor

Amanda

Wil je Amanda kijken? De movie van Mikhaël Hers uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Amanda op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Amanda met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Amanda downloaden

Het downloaden van Amanda is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Amanda ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Amanda streamen

Het streamen van Amanda heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Amanda online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Amanda kijkt. Ideaal!

Amanda torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Amanda. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Amanda trailer

Bekijk eerst even de trailer van Amanda voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.