Amateur
%
65

Amateur

Nu kijken

Kijk Amateur

Moeite met waar je nou Amateur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amateur

Samenvatting

After he's recruited to an elite prep school, a 14-year-old basketball phenom is confronted by corruption and greed in amateur sports.

Regisseur en acteurs

 • Ryan Koo portrait

  Ryan Koo

  Director

 • Michael Rainey Jr. portait

  Michael Rainey Jr.

  Terron Forte

 • Josh Charles portait

  Josh Charles

  Coach Gaines

 • Sharon Leal portait

  Sharon Leal

  Nia

 • Brian J. White portait

  Brian J. White

  Vince

 • Corey Parker Robinson portait

  Corey Parker Robinson

  Coach Curtis

 • Ashlee Brian portait

  Ashlee Brian

  Anton

 • Tekola Cornetet portrait

  Tekola Cornetet

  Stavian

 • Ted Maritz portait

  Ted Maritz

  JP

 • Collin Blackford portrait

  Collin Blackford

  Student

 • Christopher Warner portrait

  Christopher Warner

  Coach Rob

Amateur

Wil je Amateur kijken? De movie van Ryan Koo uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Amateur op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Amateur met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Amateur downloaden

Het downloaden van Amateur is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Amateur ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Amateur streamen

Het streamen van Amateur heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Amateur online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Amateur kijkt. Ideaal!

Amateur torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Amateur. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Amateur trailer

Bekijk eerst even de trailer van Amateur voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.