Amateur
%
65

Amateur

Kijk Amateur

Moeite met waar je nou Amateur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After he's recruited to an elite prep school, a 14-year-old basketball phenom is confronted by corruption and greed in amateur sports.

Regisseur en acteurs

 • Ryan Koo portrait

  Ryan Koo

  Director

 • Michael Rainey Jr. portait

  Michael Rainey Jr.

  Terron Forte

 • Josh Charles portait

  Josh Charles

  Coach Gaines

 • Sharon Leal portait

  Sharon Leal

  Nia

 • Brian J. White portait

  Brian J. White

  Vince

 • Corey Parker Robinson portait

  Corey Parker Robinson

  Coach Curtis

 • Ashlee Brian portait

  Ashlee Brian

  Anton

 • Tekola Cornetet portrait

  Tekola Cornetet

  Stavian

 • Ted Maritz portait

  Ted Maritz

  JP

 • Collin Blackford portrait

  Collin Blackford

  Student

 • Christopher Warner portrait

  Christopher Warner

  Coach Rob

Amateur

Zin om Amateur lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amateur te bekijken voor je op een rijtje.

Amateur downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amateur downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amateur. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amateur er ook in SD heel goed uit.

Amateur streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amateur net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amateur hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amateur helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amateur torrent

Denk je dat je om Amateur te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amateur trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Amateur de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.