Amazing Racer
%
56

Amazing Racer

Nu kijken

Kijk Amazing Racer

Moeite met waar je nou Amazing Racer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amazing Racer

Samenvatting

Na de plotselinge dood van haar vader staat tienermeisje Shannon (Julianne Michelle) er helemaal alleen voor. Shannon's huisarts vertelt haar dat haar moeder, die ze nooit gekend heeft, nog leeft. Wanneer Shannon haar moeder (Claire Forlani) gaat opzoeken, raakt ze bevriend met een paardentrainer (Louis Gosset Jr.). Shannon komt er achter dat ze met het verzorgen van het paard haar trauma kan overwinnen. Samen winnen ze vele paardenraces, waardoor de favoriete paarden van de race niet winnen tot grote ergernis van de egocentrische eigenaar (Eric Roberts). Door de vele overwinningen en haar nieuwe vriendschappen, wordt Shannon weer helemaal gelukkig...

Regisseur en acteurs

 • Frank E. Johnson portrait

  Frank E. Johnson

  Director

 • Julianne Michelle portrait

  Julianne Michelle

  Actor

 • Claire Forlani portrait

  Claire Forlani

  Actor

 • Jason Gedrick portrait

  Jason Gedrick

  Actor

 • Michael Madsen portrait

  Michael Madsen

  Actor

 • Louis Gossett jr. portrait

  Louis Gossett jr.

  Actor

Amazing Racer

Veel gehoord over Amazing Racer en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Amazing Racer heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Amazing Racer streamen

Wil je Amazing Racer, de movie met Julianne Michelle, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Amazing Racer zelfs gratis kijken.

Amazing Racer downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Amazing Racer ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Amazing Racer er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Amazing Racer torrent

Op zoek naar een torrent van Amazing Racer? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Amazing Racer te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Amazing Racer trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Amazing Racer. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.