Amazing Racer
%
56

Amazing Racer

Nu kijken

Kijk Amazing Racer

Moeite met waar je nou Amazing Racer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amazing Racer

Samenvatting

Na de plotselinge dood van haar vader staat tienermeisje Shannon (Julianne Michelle) er helemaal alleen voor. Shannon's huisarts vertelt haar dat haar moeder, die ze nooit gekend heeft, nog leeft. Wanneer Shannon haar moeder (Claire Forlani) gaat opzoeken, raakt ze bevriend met een paardentrainer (Louis Gosset Jr.). Shannon komt er achter dat ze met het verzorgen van het paard haar trauma kan overwinnen. Samen winnen ze vele paardenraces, waardoor de favoriete paarden van de race niet winnen tot grote ergernis van de egocentrische eigenaar (Eric Roberts). Door de vele overwinningen en haar nieuwe vriendschappen, wordt Shannon weer helemaal gelukkig...

Regisseur en acteurs

 • Frank E. Johnson portrait

  Frank E. Johnson

  Director

 • Julianne Michelle portrait

  Julianne Michelle

  Actor

 • Claire Forlani portrait

  Claire Forlani

  Actor

 • Jason Gedrick portrait

  Jason Gedrick

  Actor

 • Michael Madsen portrait

  Michael Madsen

  Actor

 • Louis Gossett jr. portrait

  Louis Gossett jr.

  Actor

Amazing Racer

Wil je Amazing Racer kijken? De movie van Frank E. Johnson uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Amazing Racer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Amazing Racer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Amazing Racer downloaden

Het downloaden van Amazing Racer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Amazing Racer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Amazing Racer streamen

Het streamen van Amazing Racer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Amazing Racer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Amazing Racer kijkt. Ideaal!

Amazing Racer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Amazing Racer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Amazing Racer trailer

Bekijk eerst even de trailer van Amazing Racer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.