Amazing Racer
%
56

Amazing Racer

Nu kijken

Kijk Amazing Racer

Moeite met waar je nou Amazing Racer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amazing Racer

Samenvatting

Na de plotselinge dood van haar vader staat tienermeisje Shannon (Julianne Michelle) er helemaal alleen voor. Shannon's huisarts vertelt haar dat haar moeder, die ze nooit gekend heeft, nog leeft. Wanneer Shannon haar moeder (Claire Forlani) gaat opzoeken, raakt ze bevriend met een paardentrainer (Louis Gosset Jr.). Shannon komt er achter dat ze met het verzorgen van het paard haar trauma kan overwinnen. Samen winnen ze vele paardenraces, waardoor de favoriete paarden van de race niet winnen tot grote ergernis van de egocentrische eigenaar (Eric Roberts). Door de vele overwinningen en haar nieuwe vriendschappen, wordt Shannon weer helemaal gelukkig...

Regisseur en acteurs

 • Frank E. Johnson portrait

  Frank E. Johnson

  Director

 • Julianne Michelle portrait

  Julianne Michelle

  Actor

 • Claire Forlani portrait

  Claire Forlani

  Actor

 • Jason Gedrick portrait

  Jason Gedrick

  Actor

 • Michael Madsen portrait

  Michael Madsen

  Actor

 • Louis Gossett jr. portrait

  Louis Gossett jr.

  Actor

Amazing Racer

Benieuwd naar Amazing Racer? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Amazing Racer kunt bekijken.

Amazing Racer streamen

Wil je Amazing Racer streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Amazing Racer gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Amazing Racer downloaden

movies als Amazing Racer kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Amazing Racer. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amazing Racer. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Amazing Racer torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Amazing Racer te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Amazing Racer trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Amazing Racer je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!