Amazones
%
56

Amazones

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Amazones

Moeite met waar je nou Amazones moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amazones

Samenvatting

De vrouwen Lot, Sam, Reneetje en Kers hebben genoeg van hun saaie levens en krappe kas en nemen, half serieus, het stoute besluit een bank te overvallen.

Regisseur en acteurs

 • Esmé Lammers portrait

  Esmé Lammers

  Director

 • Monic Hendrickx portait

  Monic Hendrickx

  Sam

 • Monique van de Ven portait

  Monique van de Ven

  Kers

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Reneetje

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Lot

 • Pierre Bokma portait

  Pierre Bokma

  Zeger

 • Theo Maassen portait

  Theo Maassen

  Achilles

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Ramon

 • Jochum ten Haaf portrait

  Jochum ten Haaf

  Van Trigt

 • Roos Ouwehand portrait

  Roos Ouwehand

  Natasja

 • Jasper Gottlieb portrait

  Jasper Gottlieb

  Moes

Trailers

Amazones

Zin om Amazones lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amazones te bekijken voor je op een rijtje.

Amazones downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amazones downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amazones. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amazones er ook in SD heel goed uit.

Amazones streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amazones net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amazones hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amazones helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amazones torrent

Denk je dat je om Amazones te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amazones trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Amazones de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.