Amber Alert
%
58

Amber Alert

Nu kijken

Kijk Amber Alert

Moeite met waar je nou Amber Alert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Amber Alert

Samenvatting

Onderhandelaar Amber Cross komt voor de uitdaging van haar carrière te staan wanneer de intelligente Calum een bus schoolkinderen ontvoert voor losgeld om hiermee zijn moeder te redden.

Regisseur en acteurs

 • Philippe Gagnon portrait

  Philippe Gagnon

  Director

 • Damon Runyan portait

  Damon Runyan

  Hamilton

 • Alaina Huffman portait

  Alaina Huffman

  Amber Cross

 • Kyle Mac portait

  Kyle Mac

  Calum

 • Scott Gibson portait

  Scott Gibson

  Edward Cross

 • Cameron Brodeur portrait

  Cameron Brodeur

  Oliver Cross

Amber Alert

Veel gehoord over Amber Alert en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Amber Alert heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Amber Alert streamen

Wil je Amber Alert, de movie met Damon Runyan, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Amber Alert zelfs gratis kijken.

Amber Alert downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Amber Alert ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Amber Alert er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Amber Alert torrent

Op zoek naar een torrent van Amber Alert? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Amber Alert te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Amber Alert trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Amber Alert. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.