Amber Alert
%
58

Amber Alert

Kijk Amber Alert

Moeite met waar je nou Amber Alert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Onderhandelaar Amber Cross komt voor de uitdaging van haar carrière te staan wanneer de intelligente Calum een bus schoolkinderen ontvoert voor losgeld om hiermee zijn moeder te redden.

Regisseur en acteurs

 • Philippe Gagnon portrait

  Philippe Gagnon

  Director

 • Damon Runyan portait

  Damon Runyan

  Hamilton

 • Alaina Huffman portait

  Alaina Huffman

  Amber Cross

 • Kyle Mac portait

  Kyle Mac

  Calum

 • Scott Gibson portait

  Scott Gibson

  Edward Cross

 • Cameron Brodeur portrait

  Cameron Brodeur

  Oliver Cross

Amber Alert

Wil je Amber Alert kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Amber Alert streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Amber Alert niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Amber Alert zelfs gratis bekijken.

Amber Alert downloaden

Wil je Amber Alert ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Amber Alert overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Amber Alert torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Amber Alert is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Amber Alert trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Amber Alert de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.