Ambulance Girl
%
57

Ambulance Girl

Nu kijken

Kijk Ambulance Girl

Moeite met waar je nou Ambulance Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ambulance Girl

Samenvatting

De carrière en relatie van schrijfster Jane en haar echtgenoot Michael Stern is na dertig jaar op een dood punt terechtgekomen. Het koppel wil hun leven een nieuwe wending geven, maar Janes oncontroleerbare angstaanvallen en verlammende fobieën beïnvloeden haar doen en laten. Ze besluit zich aan te melden om op vrijwillige basis als ambulancier te werken en stort zich met hart en ziel op haar nieuwe missie. Het wordt Jane steeds meer duidelijk dat ze zichzelf het best kan helpen door anderen uit de nood te helpen"¦

Regisseur en acteurs

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Director

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Jane Stern

 • Robin Thomas portait

  Robin Thomas

  Michael Stern (as Robin Thomas)

 • Gordon Pinsent portait

  Gordon Pinsent

  Pete

 • Sean McCann portrait

  Sean McCann

  EMT Boss

Ambulance Girl

Zin om Ambulance Girl lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ambulance Girl te bekijken voor je op een rijtje.

Ambulance Girl downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ambulance Girl downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ambulance Girl. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ambulance Girl er ook in SD heel goed uit.

Ambulance Girl streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ambulance Girl net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ambulance Girl hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ambulance Girl helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ambulance Girl torrent

Denk je dat je om Ambulance Girl te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ambulance Girl trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ambulance Girl de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.