Ambulance Girl
%
57

Ambulance Girl

Nu kijken

Kijk Ambulance Girl

Moeite met waar je nou Ambulance Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ambulance Girl

Samenvatting

Gebaseerd op de memoires van Jane Stern. Jane Stern (Kathy Bates) is een schrijfster die geplaagd wordt door fobieën en zich overal vreselijk druk om maakt. Ze besluit zich aan te melden voor de vrijwillige ambulance dienst, waar ze zich helemaal op stort. Vrij kort daarna beseft ze dat anderen helpen het beste medicijn tegen je eigen problemen is.

Regisseur en acteurs

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Director

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Jane Stern

 • Robin Thomas portait

  Robin Thomas

  Michael Stern (as Robin Thomas)

 • Gordon Pinsent portait

  Gordon Pinsent

  Pete

 • Sean McCann portrait

  Sean McCann

  EMT Boss

Ambulance Girl

Op zoek naar Ambulance Girl? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ambulance Girl streamen

Het streamen van movies als Ambulance Girl heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ambulance Girl waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ambulance Girl dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ambulance Girl downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ambulance Girl te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ambulance Girl torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ambulance Girl trailer

Weet je nog niet zeker of Ambulance Girl jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.