Ambulance Girl
%
57

Ambulance Girl

Nu kijken

Kijk Ambulance Girl

Moeite met waar je nou Ambulance Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ambulance Girl

Samenvatting

De carrière en relatie van schrijfster Jane en haar echtgenoot Michael Stern is na dertig jaar op een dood punt terechtgekomen. Het koppel wil hun leven een nieuwe wending geven, maar Janes oncontroleerbare angstaanvallen en verlammende fobieën beïnvloeden haar doen en laten. Ze besluit zich aan te melden om op vrijwillige basis als ambulancier te werken en stort zich met hart en ziel op haar nieuwe missie. Het wordt Jane steeds meer duidelijk dat ze zichzelf het best kan helpen door anderen uit de nood te helpen"¦

Regisseur en acteurs

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Director

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Jane Stern

 • Robin Thomas portait

  Robin Thomas

  Michael Stern (as Robin Thomas)

 • Gordon Pinsent portait

  Gordon Pinsent

  Pete

 • Sean McCann portrait

  Sean McCann

  EMT Boss

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Ambulance Girl

Ambulance Girl streamen

Ambulance Girl streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ambulance Girl downloaden

Zin om Ambulance Girl te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ambulance Girl te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ambulance Girl torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ambulance Girl makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ambulance Girl trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ambulance Girl jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.