Ambulance Girl
%
57

Ambulance Girl

Nu kijken

Kijk Ambulance Girl

Moeite met waar je nou Ambulance Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ambulance Girl

Samenvatting

Gebaseerd op de memoires van Jane Stern. Jane Stern (Kathy Bates) is een schrijfster die geplaagd wordt door fobieën en zich overal vreselijk druk om maakt. Ze besluit zich aan te melden voor de vrijwillige ambulance dienst, waar ze zich helemaal op stort. Vrij kort daarna beseft ze dat anderen helpen het beste medicijn tegen je eigen problemen is.

Regisseur en acteurs

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Director

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Jane Stern

 • Robin Thomas portait

  Robin Thomas

  Michael Stern (as Robin Thomas)

 • Gordon Pinsent portait

  Gordon Pinsent

  Pete

 • Sean McCann portrait

  Sean McCann

  EMT Boss

Ambulance Girl

Wil je Ambulance Girl kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2005 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ambulance Girl streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ambulance Girl niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ambulance Girl zelfs gratis bekijken.

Ambulance Girl downloaden

Wil je Ambulance Girl ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ambulance Girl overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ambulance Girl torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ambulance Girl is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ambulance Girl trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ambulance Girl de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.