Ambulance Girl
%
57

Ambulance Girl

Nu kijken

Kijk Ambulance Girl

Moeite met waar je nou Ambulance Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ambulance Girl

Samenvatting

De carrière en relatie van schrijfster Jane en haar echtgenoot Michael Stern is na dertig jaar op een dood punt terechtgekomen. Het koppel wil hun leven een nieuwe wending geven, maar Janes oncontroleerbare angstaanvallen en verlammende fobieën beïnvloeden haar doen en laten. Ze besluit zich aan te melden om op vrijwillige basis als ambulancier te werken en stort zich met hart en ziel op haar nieuwe missie. Het wordt Jane steeds meer duidelijk dat ze zichzelf het best kan helpen door anderen uit de nood te helpen"¦

Regisseur en acteurs

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Director

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Jane Stern

 • Robin Thomas portait

  Robin Thomas

  Michael Stern (as Robin Thomas)

 • Gordon Pinsent portait

  Gordon Pinsent

  Pete

 • Sean McCann portrait

  Sean McCann

  EMT Boss

Ambulance Girl

Benieuwd naar Ambulance Girl? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ambulance Girl draait.

Ambulance Girl in de bioscoop

Ambulance Girl draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ambulance Girl.

Ambulance Girl streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ambulance Girl te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ambulance Girl een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ambulance Girl zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ambulance Girl torrent

Op zoek naar een torrent van Ambulance Girl? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ambulance Girl zonder zorgen.

Ambulance Girl downloaden

Als Ambulance Girl binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ambulance Girl trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ambulance Girl de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.