Ambushed
%
39

Ambushed

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ambushed

Moeite met waar je nou Ambushed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ambushed

Samenvatting

In de criminele onderbuik van Los Angeles zwaait het meedogenloze meesterbrein Vincent Camastra (Vinnie Jones) de scepter over de internationale cocaïnehandel. Wanneer twee ondernemende dealers (Daniel Bonjour en Gianni Capaldi) hun leverancier buitenspel proberen te zetten, zint Camastra op wraak. Terzelfder tijd komt de drugsbaron in het vizier van DEA-agent Maxwell (Dolph Lundgren) en wordt zijn organisatie geïnfiltreerd door undercoveragente Beverly Royce (Carly Pope). Als haar dekmantel bedreigd wordt, krijgt de zaak een persoonlijk kantje voor Maxwell. Bovendien blijken bepaalde ordehandhavers, zoals LAPD-agent Jack Reiley (Randy Couture), niet helemaal zuiver op de graat. Spannende en entertainende misdaadthriller van Giorgio Serafini, boordevol spetterende actiescènes en plotwendingen en met een absoluut dream team van actiesterren: de legendarische Dolph Lundgren, worstelkampioen Randy Couture en Britse bad boy Vinnie Jones.

Regisseur en acteurs

 • Giorgio Serafini portrait

  Giorgio Serafini

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Maxwell

 • Vinnie Jones portait

  Vinnie Jones

  Vincent Camastra

 • Randy Couture portait

  Randy Couture

  Jack Reiley

 • Gianni Capaldi portait

  Gianni Capaldi

  Eddie

 • Carly Pope portait

  Carly Pope

  Beverly

 • Susie Abromeit portait

  Susie Abromeit

  Kathy

 • Daniel Bonjour portrait

  Daniel Bonjour

  Frank

 • Holly Lynch portrait

  Holly Lynch

  Vicky

 • Cinthya Bornacelli portrait

  Cinthya Bornacelli

  Ashley

 • Michael Rivera portait

  Michael Rivera

  Agent Haraday

Trailers

Ambushed

Zin om Ambushed lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ambushed te bekijken voor je op een rijtje.

Ambushed downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ambushed downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ambushed. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ambushed er ook in SD heel goed uit.

Ambushed streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ambushed net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ambushed hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ambushed helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ambushed torrent

Denk je dat je om Ambushed te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ambushed trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ambushed de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.