Magie in de bergen

Magie in de bergen

Nu kijken

Kijk Magie in de bergen

Moeite met waar je nou Magie in de bergen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Magie in de bergen

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Amelie (12) wordt naar een astmakliniek in de Alpen gestuurd. Ze leeft in haar eigen wereldje en kan niet begrijpen waarom ze wordt behandeld alsof ze ziek is. De Alpenlucht is goed, maar het leven is er erg saai. Dan ontmoet ze Bart (13), een echte buitenjongen die een kudde vee bewaakt. Wanneer Amelie ondervindt dat de kliniek haar beschouwt als onhandelbaar en van haar verwacht dat ze de de regels volgt, slaat ze op de vlucht.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Wiemann portrait

  Tobias Wiemann

  Director

 • Mia Kasalo portait

  Mia Kasalo

  Amelie

 • Samuel Girardi portrait

  Samuel Girardi

  Bart

 • Susanne Bormann portait

  Susanne Bormann

  Sarah

 • Denis Moschitto portait

  Denis Moschitto

  Jost

 • Jasmin Tabatabai portait

  Jasmin Tabatabai

  Dr. Murtsakis

Magie in de bergen

Veel gehoord over Magie in de bergen en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Magie in de bergen heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Magie in de bergen streamen

Wil je Magie in de bergen, de movie met Mia Kasalo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Magie in de bergen zelfs gratis kijken.

Magie in de bergen downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Magie in de bergen ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Magie in de bergen er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Magie in de bergen torrent

Op zoek naar een torrent van Magie in de bergen? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Magie in de bergen te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Magie in de bergen trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Magie in de bergen. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.