Magie in de bergen

Magie in de bergen

Nu kijken

Kijk Magie in de bergen

Moeite met waar je nou Magie in de bergen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Magie in de bergen

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Amelie (12) wordt naar een astmakliniek in de Alpen gestuurd. Ze leeft in haar eigen wereldje en kan niet begrijpen waarom ze wordt behandeld alsof ze ziek is. De Alpenlucht is goed, maar het leven is er erg saai. Dan ontmoet ze Bart (13), een echte buitenjongen die een kudde vee bewaakt. Wanneer Amelie ondervindt dat de kliniek haar beschouwt als onhandelbaar en van haar verwacht dat ze de de regels volgt, slaat ze op de vlucht.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Wiemann portrait

  Tobias Wiemann

  Director

 • Mia Kasalo portait

  Mia Kasalo

  Amelie

 • Samuel Girardi portrait

  Samuel Girardi

  Bart

 • Susanne Bormann portait

  Susanne Bormann

  Sarah

 • Denis Moschitto portait

  Denis Moschitto

  Jost

 • Jasmin Tabatabai portait

  Jasmin Tabatabai

  Dr. Murtsakis

Magie in de bergen

Benieuwd naar Magie in de bergen? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Magie in de bergen kunt bekijken.

Magie in de bergen streamen

Wil je Magie in de bergen streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Magie in de bergen gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Magie in de bergen downloaden

movies als Magie in de bergen kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Magie in de bergen. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Magie in de bergen. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Magie in de bergen torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Magie in de bergen te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Magie in de bergen trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Magie in de bergen je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!