Magie in de bergen

Magie in de bergen

Nu kijken

Kijk Magie in de bergen

Moeite met waar je nou Magie in de bergen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Magie in de bergen

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Amelie (13) woont in Berlijn en vindt zichzelf best een stoere stadsmeid. Ze laat zich door niemand vertellen wat ze wel en niet mag doen. Als ze voor de zoveelste keer een astma-aanval heeft gehad, sturen haar ouders haar naar een speciale kliniek in de bergen. Daar vindt ze het helemaal niks, dus vlucht ze naar een plek waar niemand haar zal zoeken: de top van een berg.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Wiemann portrait

  Tobias Wiemann

  Director

 • Mia Kasalo portait

  Mia Kasalo

  Amelie

 • Samuel Girardi portrait

  Samuel Girardi

  Bart

 • Susanne Bormann portait

  Susanne Bormann

  Sarah

 • Denis Moschitto portait

  Denis Moschitto

  Jost

 • Jasmin Tabatabai portait

  Jasmin Tabatabai

  Dr. Murtsakis

Magie in de bergen

Zin om Magie in de bergen lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Magie in de bergen te bekijken voor je op een rijtje.

Magie in de bergen downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Magie in de bergen downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Magie in de bergen. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Magie in de bergen er ook in SD heel goed uit.

Magie in de bergen streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Magie in de bergen net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Magie in de bergen hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Magie in de bergen helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Magie in de bergen torrent

Denk je dat je om Magie in de bergen te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Magie in de bergen trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Magie in de bergen de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.