America & Lewis Hine
%
72

America & Lewis Hine

Nu kijken

Kijk America & Lewis Hine

Moeite met waar je nou America & Lewis Hine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America & Lewis Hine

Samenvatting

Documentary about early 20th-century photographer Lewis Hine, who helped to expose grim working conditions in American factories and mines, especially the abuse and exploitation of children by their employers. Later, he became the official photographer for the construction of the Empire State Building.

Regisseur en acteurs

 • Nina Rosenblum portrait

  Nina Rosenblum

  Director

 • Jason Robards portait

  Jason Robards

  (voice)

 • Maureen Stapleton portait

  Maureen Stapleton

  (voice)

America & Lewis Hine

America & Lewis Hine streamen

America & Lewis Hine streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

America & Lewis Hine downloaden

Zin om America & Lewis Hine te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als America & Lewis Hine te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

America & Lewis Hine torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als America & Lewis Hine makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

America & Lewis Hine trailer

Wil je er zeker van zijn dat America & Lewis Hine jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.