America & Lewis Hine
%
72

America & Lewis Hine

Nu kijken

Kijk America & Lewis Hine

Moeite met waar je nou America & Lewis Hine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America & Lewis Hine

Samenvatting

Documentary about early 20th-century photographer Lewis Hine, who helped to expose grim working conditions in American factories and mines, especially the abuse and exploitation of children by their employers. Later, he became the official photographer for the construction of the Empire State Building.

Regisseur en acteurs

 • Nina Rosenblum portrait

  Nina Rosenblum

  Director

 • Jason Robards portait

  Jason Robards

  (voice)

 • Maureen Stapleton portait

  Maureen Stapleton

  (voice)

America & Lewis Hine

Wil je America & Lewis Hine kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1984 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

America & Lewis Hine streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je America & Lewis Hine niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je America & Lewis Hine zelfs gratis bekijken.

America & Lewis Hine downloaden

Wil je America & Lewis Hine ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je America & Lewis Hine overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

America & Lewis Hine torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van America & Lewis Hine is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

America & Lewis Hine trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of America & Lewis Hine de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.