America & Lewis Hine
%
72

America & Lewis Hine

Nu kijken

Kijk America & Lewis Hine

Moeite met waar je nou America & Lewis Hine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America & Lewis Hine

Samenvatting

Documentary about early 20th-century photographer Lewis Hine, who helped to expose grim working conditions in American factories and mines, especially the abuse and exploitation of children by their employers. Later, he became the official photographer for the construction of the Empire State Building.

Regisseur en acteurs

 • Nina Rosenblum portrait

  Nina Rosenblum

  Director

 • Jason Robards portait

  Jason Robards

  (voice)

 • Maureen Stapleton portait

  Maureen Stapleton

  (voice)

America & Lewis Hine

Veel gehoord over America & Lewis Hine en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt America & Lewis Hine heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

America & Lewis Hine streamen

Wil je America & Lewis Hine, de movie met Jason Robards, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je America & Lewis Hine zelfs gratis kijken.

America & Lewis Hine downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je America & Lewis Hine ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet America & Lewis Hine er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

America & Lewis Hine torrent

Op zoek naar een torrent van America & Lewis Hine? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van America & Lewis Hine te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

America & Lewis Hine trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van America & Lewis Hine. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.