America & Lewis Hine
%
72

America & Lewis Hine

Nu kijken

Kijk America & Lewis Hine

Moeite met waar je nou America & Lewis Hine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor America & Lewis Hine

Samenvatting

Documentary about early 20th-century photographer Lewis Hine, who helped to expose grim working conditions in American factories and mines, especially the abuse and exploitation of children by their employers. Later, he became the official photographer for the construction of the Empire State Building.

Regisseur en acteurs

 • Nina Rosenblum portrait

  Nina Rosenblum

  Director

 • Jason Robards portait

  Jason Robards

  (voice)

 • Maureen Stapleton portait

  Maureen Stapleton

  (voice)

America & Lewis Hine

Zin om America & Lewis Hine lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om America & Lewis Hine te bekijken voor je op een rijtje.

America & Lewis Hine downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je America & Lewis Hine downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van America & Lewis Hine. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet America & Lewis Hine er ook in SD heel goed uit.

America & Lewis Hine streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je America & Lewis Hine net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je America & Lewis Hine hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je America & Lewis Hine helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

America & Lewis Hine torrent

Denk je dat je om America & Lewis Hine te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

America & Lewis Hine trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of America & Lewis Hine de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.