American Friends
%
66

American Friends

Kijk American Friends

Moeite met waar je nou American Friends moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De eerbiedwaardige Francis Ashby, een nogal saaie leraar uit Oxford, gaat op wandelvakantie in Zwitserland. Hoog op een rotsachtig Zwitsers plateau komt Ashby twee Amerikaanse vrouwen tegen: Caroline Hartley en haar mooie pleegdochter Elinor.

Regisseur en acteurs

 • Tristram Powell portrait

  Tristram Powell

  Director

 • Michael Palin portait

  Michael Palin

  Rev. Francis Ashby

 • Trini Alvarado portait

  Trini Alvarado

  Elinor Hartley

 • Connie Booth portait

  Connie Booth

  Caroline Hartley

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Oliver Syme

 • Bryan Pringle portrait

  Bryan Pringle

  Haskell

 • Jonathan Firth portait

  Jonathan Firth

  Cable

 • Susan Denaker portrait

  Susan Denaker

  Mrs. Cantrell

 • David Calder portait

  David Calder

  Pollitt

 • Robert Eddison portait

  Robert Eddison

  Rushden - The President

American Friends

American Friends streamen

American Friends streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

American Friends downloaden

Zin om American Friends te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als American Friends te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

American Friends torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als American Friends makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

American Friends trailer

Wil je er zeker van zijn dat American Friends jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.