American Friends
%
66

American Friends

Kijk American Friends

Moeite met waar je nou American Friends moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De eerbiedwaardige Francis Ashby, een nogal saaie leraar uit Oxford, gaat op wandelvakantie in Zwitserland. Hoog op een rotsachtig Zwitsers plateau komt Ashby twee Amerikaanse vrouwen tegen: Caroline Hartley en haar mooie pleegdochter Elinor.

Regisseur en acteurs

 • Tristram Powell portait

  Tristram Powell

  Director

 • Michael Palin portait

  Michael Palin

  Rev. Francis Ashby

 • Trini Alvarado portait

  Trini Alvarado

  Elinor Hartley

 • Connie Booth portait

  Connie Booth

  Caroline Hartley

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Oliver Syme

 • Bryan Pringle portait

  Bryan Pringle

  Haskell

 • Jonathan Firth portait

  Jonathan Firth

  Cable

 • Susan Denaker portait

  Susan Denaker

  Mrs. Cantrell

 • David Calder portait

  David Calder

  Pollitt

 • Robert Eddison portait

  Robert Eddison

  Rushden - The President

American Friends

Benieuwd naar American Friends? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als American Friends kunt bekijken.

American Friends streamen

Wil je American Friends streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American Friends gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American Friends downloaden

movies als American Friends kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American Friends. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Friends. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American Friends torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American Friends te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American Friends trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American Friends je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!