American Hero
%
49

American Hero

Bekijk de trailer

Kijk American Hero

Moeite met waar je nou American Hero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Melvin, een terughoudende superheld, leeft alleen voor de misdaad, vrouwen en drugs. Dan beseft hij dat de enige manier waarop hij ooit zijn vervreemde zoon weer kan zien is door aan zijn potentieel als misdaadbestrijder te voldoen. Maar in een wereld waarin niemand Melvin's conditie begrijpt, of waar het vandaan is gekomen, kunnen zijn ultieme krachten uiteindelijk zijn ondergang betekenen.

Regisseur en acteurs

 • Nick Love portrait

  Nick Love

  Director

 • Stephen Dorff portait

  Stephen Dorff

  Melvin

 • Eddie Griffin portait

  Eddie Griffin

  Lucille

 • Bill Billions portrait

  Bill Billions

  Doreen's Boyfriend

 • Jonathan Billions portrait

  Jonathan Billions

  Rex

Trailers

American Hero

Zin om American Hero lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Hero te bekijken voor je op een rijtje.

American Hero downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Hero downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Hero. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Hero er ook in SD heel goed uit.

American Hero streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Hero net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Hero hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Hero helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Hero torrent

Denk je dat je om American Hero te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Hero trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American Hero de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.