American Hero
%
49

American Hero

Bekijk de trailer

Kijk American Hero

Moeite met waar je nou American Hero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Melvin, een terughoudende superheld, leeft alleen voor de misdaad, vrouwen en drugs. Dan beseft hij dat de enige manier waarop hij ooit zijn vervreemde zoon weer kan zien is door aan zijn potentieel als misdaadbestrijder te voldoen. Maar in een wereld waarin niemand Melvin's conditie begrijpt, of waar het vandaan is gekomen, kunnen zijn ultieme krachten uiteindelijk zijn ondergang betekenen.

Regisseur en acteurs

 • Nick Love portrait

  Nick Love

  Director

 • Stephen Dorff portait

  Stephen Dorff

  Melvin

 • Eddie Griffin portait

  Eddie Griffin

  Lucille

 • Bill Billions portrait

  Bill Billions

  Doreen's Boyfriend

 • Jonathan Billions portrait

  Jonathan Billions

  Rex

Trailers

American Hero

Veel gehoord over American Hero en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt American Hero heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

American Hero streamen

Wil je American Hero, de movie met Stephen Dorff, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je American Hero zelfs gratis kijken.

American Hero downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je American Hero ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet American Hero er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

American Hero torrent

Op zoek naar een torrent van American Hero? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van American Hero te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

American Hero trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van American Hero. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.