American High School
%
25

American High School

Nu kijken

Kijk American High School

Moeite met waar je nou American High School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American High School

Samenvatting

De laatstejaars van AHS kijken reikhalzend uit naar de diploma-uitreiking, het schoolbal en de verkiezing van de Prom Queen. Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de brave, jong getrouwde Gwen en de bitchy blondine Hillary. Maar Gwen staat op het punt te scheiden van haar exhibitionistische echtgenoot en haar rijke rivale buit de situatie zonder scrupules uit. En met een ondermaatse, oversekste directeur, een bloedmooie kunstdocente en tientallen opgewonden klasgenoten, belooft het een stomende, onvergetelijke laatste schoolweek te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sean Patrick Cannon	 portrait

  Sean Patrick Cannon

  Director

 • Talan Torriero portait

  Talan Torriero

  Holden Adams

 • Aubrey O'Day portait

  Aubrey O'Day

  Hilary Weiss

 • Martin Klebba portait

  Martin Klebba

  Principal Mann

 • Alex Murrel portait

  Alex Murrel

  Dixie

 • Davida Williams portait

  Davida Williams

  Trixie

 • Madison Dylan portrait

  Madison Dylan

  Candi

 • Cameron Goodman portait

  Cameron Goodman

  Jo Awesome

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Gwen Adams

 • Nikki Ziering portait

  Nikki Ziering

  Miss Apple (as Nikki Ziering)

American High School

Wil je American High School kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

American High School streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je American High School niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je American High School zelfs gratis bekijken.

American High School downloaden

Wil je American High School ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je American High School overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

American High School torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van American High School is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

American High School trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of American High School de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.