American High School
%
25

American High School

Nu kijken

Kijk American High School

Moeite met waar je nou American High School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American High School

Samenvatting

De laatstejaars van AHS kijken reikhalzend uit naar de diploma-uitreiking, het schoolbal en de verkiezing van de Prom Queen. Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de brave, jong getrouwde Gwen en de bitchy blondine Hillary. Maar Gwen staat op het punt te scheiden van haar exhibitionistische echtgenoot en haar rijke rivale buit de situatie zonder scrupules uit. En met een ondermaatse, oversekste directeur, een bloedmooie kunstdocente en tientallen opgewonden klasgenoten, belooft het een stomende, onvergetelijke laatste schoolweek te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sean Patrick Cannon	 portrait

  Sean Patrick Cannon

  Director

 • Talan Torriero portait

  Talan Torriero

  Holden Adams

 • Aubrey O'Day portait

  Aubrey O'Day

  Hilary Weiss

 • Martin Klebba portait

  Martin Klebba

  Principal Mann

 • Alex Murrel portait

  Alex Murrel

  Dixie

 • Davida Williams portait

  Davida Williams

  Trixie

 • Madison Dylan portrait

  Madison Dylan

  Candi

 • Cameron Goodman portait

  Cameron Goodman

  Jo Awesome

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Gwen Adams

 • Nikki Ziering portait

  Nikki Ziering

  Miss Apple (as Nikki Ziering)

American High School

Zin om American High School lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American High School te bekijken voor je op een rijtje.

American High School downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American High School downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American High School. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American High School er ook in SD heel goed uit.

American High School streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American High School net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American High School hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American High School helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American High School torrent

Denk je dat je om American High School te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American High School trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American High School de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.