American High School
%
25

American High School

Nu kijken

Kijk American High School

Moeite met waar je nou American High School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American High School

Samenvatting

De laatstejaars van AHS kijken reikhalzend uit naar de diploma-uitreiking, het schoolbal en de verkiezing van de Prom Queen. Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de brave, jong getrouwde Gwen en de bitchy blondine Hillary. Maar Gwen staat op het punt te scheiden van haar exhibitionistische echtgenoot en haar rijke rivale buit de situatie zonder scrupules uit. En met een ondermaatse, oversekste directeur, een bloedmooie kunstdocente en tientallen opgewonden klasgenoten, belooft het een stomende, onvergetelijke laatste schoolweek te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sean Patrick Cannon	 portrait

  Sean Patrick Cannon

  Director

 • Talan Torriero portait

  Talan Torriero

  Holden Adams

 • Aubrey O'Day portait

  Aubrey O'Day

  Hilary Weiss

 • Martin Klebba portait

  Martin Klebba

  Principal Mann

 • Alex Murrel portait

  Alex Murrel

  Dixie

 • Davida Williams portait

  Davida Williams

  Trixie

 • Madison Dylan portrait

  Madison Dylan

  Candi

 • Cameron Goodman portait

  Cameron Goodman

  Jo Awesome

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Gwen Adams

 • Nikki Ziering portait

  Nikki Ziering

  Miss Apple (as Nikki Ziering)

American High School

Veel gehoord over American High School en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt American High School heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

American High School streamen

Wil je American High School, de movie met Talan Torriero, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je American High School zelfs gratis kijken.

American High School downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je American High School ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet American High School er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

American High School torrent

Op zoek naar een torrent van American High School? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van American High School te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

American High School trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van American High School. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.