American High School
%
25

American High School

Nu kijken

Kijk American High School

Moeite met waar je nou American High School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American High School

Samenvatting

De laatstejaars van AHS kijken reikhalzend uit naar de diploma-uitreiking, het schoolbal en de verkiezing van de Prom Queen. Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de brave, jong getrouwde Gwen en de bitchy blondine Hillary. Maar Gwen staat op het punt te scheiden van haar exhibitionistische echtgenoot en haar rijke rivale buit de situatie zonder scrupules uit. En met een ondermaatse, oversekste directeur, een bloedmooie kunstdocente en tientallen opgewonden klasgenoten, belooft het een stomende, onvergetelijke laatste schoolweek te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sean Patrick Cannon	 portrait

  Sean Patrick Cannon

  Director

 • Talan Torriero portait

  Talan Torriero

  Holden Adams

 • Aubrey O'Day portait

  Aubrey O'Day

  Hilary Weiss

 • Martin Klebba portait

  Martin Klebba

  Principal Mann

 • Alex Murrel portait

  Alex Murrel

  Dixie

 • Davida Williams portait

  Davida Williams

  Trixie

 • Madison Dylan portrait

  Madison Dylan

  Candi

 • Cameron Goodman portait

  Cameron Goodman

  Jo Awesome

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Gwen Adams

 • Nikki Ziering portait

  Nikki Ziering

  Miss Apple (as Nikki Ziering)

American High School

Benieuwd naar American High School? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als American High School kunt bekijken.

American High School streamen

Wil je American High School streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American High School gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American High School downloaden

movies als American High School kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American High School. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American High School. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American High School torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American High School te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American High School trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American High School je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!