American High School
%
25

American High School

Nu kijken

Kijk American High School

Moeite met waar je nou American High School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American High School

Samenvatting

De laatstejaars van AHS kijken reikhalzend uit naar de diploma-uitreiking, het schoolbal en de verkiezing van de Prom Queen. Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de brave, jong getrouwde Gwen en de bitchy blondine Hillary. Maar Gwen staat op het punt te scheiden van haar exhibitionistische echtgenoot en haar rijke rivale buit de situatie zonder scrupules uit. En met een ondermaatse, oversekste directeur, een bloedmooie kunstdocente en tientallen opgewonden klasgenoten, belooft het een stomende, onvergetelijke laatste schoolweek te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sean Patrick Cannon	 portrait

  Sean Patrick Cannon

  Director

 • Talan Torriero portait

  Talan Torriero

  Holden Adams

 • Aubrey O'Day portait

  Aubrey O'Day

  Hilary Weiss

 • Martin Klebba portait

  Martin Klebba

  Principal Mann

 • Alex Murrel portait

  Alex Murrel

  Dixie

 • Davida Williams portait

  Davida Williams

  Trixie

 • Madison Dylan portrait

  Madison Dylan

  Candi

 • Cameron Goodman portait

  Cameron Goodman

  Jo Awesome

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Gwen Adams

 • Nikki Ziering portait

  Nikki Ziering

  Miss Apple (as Nikki Ziering)

American High School

Wil je American High School kijken? De movie van Sean Patrick Cannon uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om American High School op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om American High School met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

American High School downloaden

Het downloaden van American High School is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je American High School ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

American High School streamen

Het streamen van American High School heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je American High School online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar American High School kijkt. Ideaal!

American High School torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van American High School. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

American High School trailer

Bekijk eerst even de trailer van American High School voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.