American History X
%
85

American History X

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American History X

Moeite met waar je nou American History X moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American History X

Samenvatting

De skinheadaanvoerder Derek Vinyard is racist en heeft al meerdere mensen op zijn geweten. Door de moorden groeit hij in de neonaziscene uit tot een held en martelaar. Nadat hij in de gevangenis tot inkeer is gekomen komt hij er tot zijn schrik achter dat zijn jonge broer Danny in zijn voetsporen getreden is. Die is woedend dat zijn grote voorbeeld de rassenleer heeft afgezworen.

Regisseur en acteurs

 • Tony Kaye portrait

  Tony Kaye

  director

 • Stacy Keach portrait

  Stacy Keach

  actor

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Avery Brooks portrait

  Avery Brooks

  actor

 • Fairuza Balk portrait

  Fairuza Balk

  actor

 • Ethan Suplee portrait

  Ethan Suplee

  actor

 • Jennifer Lien portrait

  Jennifer Lien

  actor

 • Beverly D'Angelo portrait

  Beverly D'Angelo

  actor

 • Edward Furlong portrait

  Edward Furlong

  actor

 • Edward Norton portrait

  Edward Norton

  actor

Trailers

American History X

Zin om American History X lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American History X te bekijken voor je op een rijtje.

American History X downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American History X downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American History X. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American History X er ook in SD heel goed uit.

American History X streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American History X net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American History X hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American History X helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American History X torrent

Denk je dat je om American History X te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American History X trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American History X de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.