American History X
%
85

American History X

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American History X

Moeite met waar je nou American History X moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American History X

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De skinheadaanvoerder Derek Vinyard is racist en heeft al meerdere mensen op zijn geweten. Door de moorden groeit hij in de neonaziscene uit tot een held en martelaar. Nadat hij in de gevangenis tot inkeer is gekomen komt hij er tot zijn schrik achter dat zijn jonge broer Danny in zijn voetsporen getreden is. Die is woedend dat zijn grote voorbeeld de rassenleer heeft afgezworen.

Regisseur en acteurs

 • Tony Kaye portrait

  Tony Kaye

  director

 • Stacy Keach portrait

  Stacy Keach

  actor

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Avery Brooks portrait

  Avery Brooks

  actor

 • Fairuza Balk portrait

  Fairuza Balk

  actor

 • Ethan Suplee portrait

  Ethan Suplee

  actor

 • Jennifer Lien portrait

  Jennifer Lien

  actor

 • Beverly D'Angelo portrait

  Beverly D'Angelo

  actor

 • Edward Furlong portrait

  Edward Furlong

  actor

 • Edward Norton portrait

  Edward Norton

  actor

Trailers

American History X

Benieuwd naar American History X? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als American History X kunt bekijken.

American History X streamen

Wil je American History X streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American History X gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American History X downloaden

movies als American History X kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American History X. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American History X. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American History X torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American History X te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American History X trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American History X je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!