American History X
%
85

American History X

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American History X

Moeite met waar je nou American History X moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American History X

Samenvatting

De skinheadaanvoerder Derek Vinyard is racist en heeft al meerdere mensen op zijn geweten. Door de moorden groeit hij in de neonaziscene uit tot een held en martelaar. Nadat hij in de gevangenis tot inkeer is gekomen komt hij er tot zijn schrik achter dat zijn jonge broer Danny in zijn voetsporen getreden is. Die is woedend dat zijn grote voorbeeld de rassenleer heeft afgezworen.

Regisseur en acteurs

 • Tony Kaye portrait

  Tony Kaye

  director

 • Stacy Keach portrait

  Stacy Keach

  actor

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Avery Brooks portrait

  Avery Brooks

  actor

 • Fairuza Balk portrait

  Fairuza Balk

  actor

 • Ethan Suplee portrait

  Ethan Suplee

  actor

 • Jennifer Lien portrait

  Jennifer Lien

  actor

 • Beverly D'Angelo portrait

  Beverly D'Angelo

  actor

 • Edward Furlong portrait

  Edward Furlong

  actor

 • Edward Norton portrait

  Edward Norton

  actor

Trailers

American History X

Veel gehoord over American History X en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt American History X heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

American History X streamen

Wil je American History X, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je American History X zelfs gratis kijken.

American History X downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je American History X ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet American History X er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

American History X torrent

Op zoek naar een torrent van American History X? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van American History X te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

American History X trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van American History X. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.